Rektörlüklerde ve hastanelerde görevlendirilmek üzere sözleşmeli personel alımı ilanları yayımlandı. Bu yönde 14 Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 690 sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Söz konusu yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu personel alımı yapılacak. Alımlar sözleşmeli olarak 4/B kapsamında herhangi bir Mülakat yapılmaksızın gerçekleştirilecek.

İşin Olsa ekibi olarak hazırladığımız bu haberimizde sizlere Başvuru süreci devam eden Üniversite Personel Alımı ilanları hakkında detayları aktaracağız.

Başvuru Genel Şartları Nelerdir?

Üniversitelere personel alımları 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında gerçekleştirilecek. Bu kapsamda adaylardan " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak" şartları aranacak.

690 Personel Alımı Yapacak Üniversite ve İlan Detayları:

Galatasaray Üniversitesi:

Üniversiteye 6 fakrlı kadro ile 13 sözleşmeli personel alımı, Koruma ve Güvenlik Görevlisi, Büro personeli, Şoför, Temizlik Görevlisi, Bahçıvan ve Bakım Onarım personeli kadrolarında gerçekleştirilecek. Adayların KPSS'den en az lise seviyesinde olmak üzere 55 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvurular en geç 12 Temmuz 2022 tarihine kadar yapılacak.

Galatasaray Üniversitesi 55 KPSS Puanı İle Sözleşmeli Personel Alımı İlan Detayları

Muğla Sıktı Koçman Üniversitesi:

27 sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 11 Temizlik Personeli, 2 Şoför, 1 Röntgen Teknisyeni, 2 Sağlık Teknikeri, 5 Koruma ve güvenlik görevlisi, 4 Büro Personeli, 1 Mühendis alımı gerçekleştirilecek. Herhangi bir KPSS Taban puan şartı aranmaksızın KPSS puan sırasına göre alım yapılacak.

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 27 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Detayları

Bartın Üniversitesi:

KPSS en az 50 puan ile ve en az lise seviyesinde adaylar içerisinden 1 Teknisyen, 2 Şoför, 6 Destek Personeli, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Büro Personeli, 1 Mühendis olmak üzere toplamda 16 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Bartın Üniversitesi 16 Sözleşmeli Personel Alımı İlan Detayları

Karabük Üniversitesi:

40 yaşından küçük adayların başvuru yapabileceği ilan ile 50 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde olmak üzere 2 Teknisyen, 5 Destek Personeli, 2 Destek Personeli, 6 Teknisyen, 4 Tekniker, 25 Büro Personeli ve 1 Mühendis alımı yapılacak. Başvurular şahsen yapılacak olup en geç 14 Temmuz 2022 tarihine kadar alınacak.

Karabük Üniversitesi 50 Sözleşmeli Personel Alımı İlan Detayları

Karadeniz Teknik Üniversitesi:

51 kişilik boş kadro ile en az lise seviyesinde personel alımı yapılacak. Söz konusu alım yapılacak kadrolar ise, 1 Şoför, 2 Çevre Personeli, 1 Marangoz, 10 Destek Personeli, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Röntgen Teknisyeni, 5 Sağlık Teknikeri, 1 Tekniker, 1 Eczacı, 1 Fizyoterapist, 1 Sosyal Çalışmacı, 1 Veteriner Hekim, 10 Hemşire alınacak. Başvuru yapacak adaylar en geç 17 Temmuz 2022 tarihine kadar online olarak başvuru yapacaklar.

Karadeniz Teknik Üniversitesi 51 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Detayları

İnönü Üniversitesi:

Üniversiteye sadece 4 çeşit kadroda 165 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda 6 Temizlik Personeli, 3 Büro Personeli, 71 Sağlık Teknikeri ve 85 Hemşire alınacaktır. Başvuru için genel ve özel nitelikler dalında Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak gerekmektedir.

İnönü Üniversitesi 165 Sözleşmeli Sağlık Personeli Alım İlanı Detayları

Binali Yıldırım Üniversitesi:

En az lise mezunu seviyesinde olmak üzere 22 kişilik boş kadro ile 1 Programcı, 1 Büro Personeli, 14 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Basit Bakım Onarım Personeli, 2 Temizlik Personeli alımı gerçekleştirilecek. KPSS'den en az 60 puan almış olan adayların başvurusu alınacaktır. Başvurular en geç 22 Temmuz 2022 tarihine kadar başvuru yapılmış olması gerekmektedir.

Binali Yıldırım Üniversitesi 22 Sözleşmeli Personel Alımı İlan Detayları

Uludağ Üniversitesi:

Hastane ve Rektörlükte olmak üzere 100 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Buna göre Hastanede çalışacak 27 veRektörlüğe 73 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru için Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde en az 60 puan almış olmak gerekmektedir.

Uludağ Üniversitesi Hastane ve Rektörlüğe 100 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Detayları

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi:

Üniversiteye 50 KPSS Puanı ile 19 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar, 5 Temizlik Görevlisi, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Büro Personeli, 2 Spor Uzmanı, 1 Tekniker (Sıhhi Tesisat / İklimlendirme), 1 Teknisyen (Sıhhi Tesisat / İklimlendirme) Tekniker (Elektrik), 1 Teknisyen Elektrik kadrolarında alım yapılacak. KPSS için adayların en az 50 puan almış olmaları gereklidir. Başvurular ise en geç 18 Temmuz 2022 tarihine kadar yapılacak.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi 50 KPSS İle 19 Personel Alımı İlanı Detayları

Dicle Üniversitesi:

Üniversiteye 41 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru alınacak kadrolar ise, 6 Hemşire, 1 Röntgen Teknisyeni, 1 Eczacı, 5 Sağlık Teknikeri, 5 Diğer Sağlık Personeli, 3 Büro Personeli, 18 Temizlik Görevlisi, 2 Şoför alımı yapılacak. Son başvurular 25 Temmuz 2022 tarihine kadar yapılacak.

Dicle Üniversitesi 41 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Detayları

İstanbul Üniversitesi:

Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde olmak üzere 131 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alım yapılacak kadrolar ise 2 Biyolog, 8 Büro Personeli, 41 Destek Personeli, 3 Diğer Sağlık Personeli, 33 Hemşire, 15 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 3 Laborant, 4 Röntgen Teknisyeni, 17 Sağlık Teknikeri, 2 Tekniker, 2 Teknisyen, 1 Veteriner Hekim kadrolarında gerçekleştirilecektir. Son başvurular en geç 27 Temmuz 2022 tarihine kadar yapılacak.

İstanbul Üniversitesi 131 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Detayları

Erciyes Üniversitesi:

38 kişilik boş kadro ile Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvurular, 1 Anestezi Teknisyeni, 1 Radyoloji Teknisyeni, 1 Boyacı - Yap ı Dekorasyoncusu, 1 Duvarcı, 1 Çatı Ustası, 1 Seramik Karo Kaplamacısı, 1 Şoför/Operatör, 5 Destek Personeli, 9 Büro Personeli, 1 Tekniker, 4 Büro Personeli, 1 Tekniker, 7 Hemşire kadrolarında alınacak. Son başvurular ise en geç 22 Temmuz 2022 tarihine kadar alınacaktır.

Erciyes Üniversitesi 38 Sözlemeli Personel Alımı İlan Detayları

İzmir Bakırçay Üniversitesi:

4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 8 Büro Personeli, 1 Şoför, 2 Temizlik Görevlisi, 1 Bakım Onarım Personeli olmak üzere Üniversiteye toplamda 16 sözleşmeli personel alımı yapılacak. KPSS taban puan ise 60 olarak bildirilmiştir.

İzmir Bakırçay Üniversitesi 16 Sözleşmeli Personel Alımı İlanı Detayları

Kastamonu Üniversitesi:

Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 3 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar, 2 Destek personeli ve 1 Teknisyen kadrolarında gerçekleştirilecek.

Kastamonu Üniversitesi 50 KPSS İle Destek Personeli ve Teknisyen Alımı Detayları