Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi 27 Personel Alımı İçin ilana çıktı.

28 Haziran 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere en az lise mezunu adaylar içerisinden olmak üzere 27 Sözleşmeli Personel alımı yapılacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler kapsamında olmak üzere KPSS puan sırasına göre yapılacak olup adaylara herhangi bir Sözlü veya yazılı olarak mülakat yapılmayacaktır. KPSS Puan sırasına göre alım yapılacak kontenjanlar ve mezuniyete göre dağılım haberde.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 11 Temizlik Personeli,

Ön Lisans Mezunu: 2 Şoför, 1 Röntgen Teknisyeni, 2 Sağlık Teknikeri,

Lisans Mezunu: 5 Koruma ve güvenlik görevlisi, 4 Büro Personeli, 1 Mühendis

olmak üzere toplamda 27 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecektir.

KPSS Taban Puan Şartı Yok!

Söz konusu adaylardan KPSS Şartı aranacak. Ancak herhangi bir taban puan şartı belirtilmemiş olup sadece KPSS Puan sırası ele alınacak. KPSS puan sırası ile atama yapılacak olup adaylara herhangi bir Mülakat yapılmayacaktır.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

657 Sayılı Devlet memurları kanun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Aynı zamanda özel olarak ise KPSS, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gibi nitelikler aranacak.

Her pozisyon için adaylardan farklı nitelikler aranacak. Aşağıdaki tablodan ilgili niteliklere bakabilirsiniz.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Adauylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 28 Haziran 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirecekler. Bu kapsamda başvurular Üniversitenin resmi internet adresinden temin edilecek başvuru formu ve istenen belgeler ile birlikte şahsen üniversiteye teslim edilecektir.

Başvuru Tarihleri: 28 Haziran - 12 Temmuz 2022

Başvuru Formu Adresi: www.mu.edu.tr

Şahsen Başvuru Adresi: Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim