İzmir Bakırçay Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı. Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İzmir Bakırçay Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere en az lise mezunu adaylar içerisinden 16 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda yayımlanmış olan ilana göre alımlar KPSS Düşük puan ile gerçekleştirilecek.

Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

  • 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,
  • 8 Büro Personeli,
  • 1 Şoför,
  • 2 Temizlik Görevlisi,
  • 1 Bakım Onarım Personeli,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Adayların öncelikle 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bu kapsamda " Türkiye cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi nitelikler aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Üniversiteye personel alımı için özel olarak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak, Son başvuru tarihi itibari ile 35 yaşından büyük olmamak, Alım yapılacak kontenjana göre aşağıda belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversie başvuruları 6 Temmuz 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 19 Temmuz 2022 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Başvuruda bulunacak olan adaylar istenen belgeler ile birlikte İzmir Bakırçay Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Gazi Mustafa Kemal Mahallesi, Kaynaklar Caddesi Seyrek, Menemen, İZMİR adresine şahsen veya posta ile yapılacaktır.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim