Karabük Üniversitesi personel alımı için ilan yayımladı.

Resmi Gazetede 27 Haziran 2022 tarihli yayımlanmış olan ilanlara göre Karabük Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere personel alımı yapacğaını bildirdi. En az lise, ön lisans ve lisans mezunu sözleşmeli personel alımı yapılacak olup herhangi bir Mülakat yapılmaksızın alım yapılacak. Adaylara Sözlü veya yazılı sınav yapılmaksızın 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesine göre KPSS B Grubu puan durumu esas alınarak değerlendirme gerçekleştirilecektir. 

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu Kontenjan Dağılımı:

Karabük Üniversitesi toplamda 50 Sözleşmeli Personel Alımı yapacağını bildirdi. Bu kapsamda,

Lise Mezunu: 1 Büro Personeli, 2 Teknisyen, 5 Destek Personeli

Ön Lisans Mezunu: 2 Destek Personeli, 6 Teknisyen, 4 Tekniker, 16 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 8 Büro Personeli, 1 Mühendis,

Başvuru Süreci Başladı!

Üniversiteeye personel alımı başvuru süreci başladı. İlana başvurular yayım tarihi olan 27 Haziran 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilecek. Başvurular sadece Üniversitenin resmi adresine şahsen yapılacak. Başvuru esnasında Başvuru formu ve istenen beşgeleri sunmanız gereklidir.

Başvuru Başlangıç : 27.06.2022 (Mesai Başlangıcı)

Başvuru Bitiş : 14.07.2022 (Mesai Bitimi)

Başvuru Adres : Karabük Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığı, Demir Çelik Kampüsü, Kılavuzlar Mahallesi 413. Sokak No: 7 Merkez Karabük

Başvuru İçin Gerekli Belgeler:

Adaylar başvuru esnasında, Üniversitenin resmi internet adresinden alacakları başvuru fomu, Nüfus cüzdanı veya fotokopisi, 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf, Diploma veya mezuniyet belgesi veta fotokopisi, KPSS sonuç belgesi, Askerlik durum belgesi, Adli sicil kaydı ve SGK hizmet dökümü ile birlikte şahsen başvuru yapılacak. Ayrıca İlgili Ünvan için nitelikleri sağladığına dair belgede istenecektir.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

Genel olarak 657 Sayılı DMK şartları aranacak. Özel olarak ise, 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Yaş şartı olarak;

Destek personeli için 35 ve diğer meslek dalları için 40 yaşından büyük olmamak gereklidir.

Kontenjana Göre Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim