Kamu kurum ve Kuruluşları personel alımı faaliyetlerine devam ederken öte yandan bazı ilanların başvurularında sona geldik. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre İki Kuruma 206 personel alımı başvurularında sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak detayları paylaşacağız. Bu yönde Bu haberde alım yapacak kurumların detaylarına ve başvuru detaylarına ulaşabileceksiniz.

İki Kuruma 206 Sözleşmeli Personel Alımı Başvurusunda Son Gün!

Söz konusu iki kuruma personel alımı başvuruları 15 gün önce başlamış olup artık sona ermektedir. Bu kapsamda adaylar aşağıdaki bilgileri kullanarak başvurularını 22 Nisan 2022 tarihi ile tamamlamaları zorunludur. Buna göre alım kadroları;

Gelir İdaresi Başkanlığı ( GİB ):

Başkanlık bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 145 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. 4/B kapsamında yapılacak personel alımları için 5 farklı Unvanda alım yapılacak. Bu doğrultuda alımlar, 24 Tekniker, 56 Hizmetli, 27 Şoför, 27 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 11 Avukat olmak üzere 145 Sözleşmeli Personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru yapmak isteyen adaylardan 2020 yılı KPSS'den en az 70 puan almış olmak, 35 yaşını tamamlamamış olmak, 657 Sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri sağlıyor olmak ve alım yapılacak mesleğe göre eğitimini tamamlamış olmak şartları aranacak.

Başvurular sadece kariyer kapısı üzerinden yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyen veya detayları incelemek için Buraya Tıklayınız.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi ( SBÜ ):

Üniversiteye Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 61 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Sağlık Bilimleri Üniversitesi bünyesindeki eksikliği gidermek üzere Büro Personeli, Tekniker, Koruma ve Güvenlik görevlisi, Temizlik Personeli, Teknisyen alımı yapılacak.

Başvuru için genel olarak 657 Sayılı DMK 48. maddesindeki şartları aranacak. Ayrıca 2020 yılı KPSS Puanı türü geçerli olacak. Herhangi bir KPSS Taban puan şartı istenmeyecek olup değerlendirmelerde en yüksek puandan başlanarak en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile belirlenecektir.

İlan Hakkında detaylı bilgi almak için ve başvuru yapabilmek için Buraya Tıklayınız.