Resmi Gazete personel alımı ilanları yayımlandı. 8 Nisan 2022 tarihi ile yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı ilanına göre Sağlık Bilimleri Üniversitesi 5 farklı şehirde bulunan birimlerinde görevlendirilmek üzere 61 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Sözleşmeli personel alımları KPSS 4/B kapsamında olmak üzere İstanbul Hamidiye Külliyesi’nde ve Ankara Gülhane Külliyesi’nde bulunan birimler ile Adana, Kayseri, Erzurum illerinde bulunan tıp fakültelerinde sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Sağlık Bilimleri Üniversitesi 61 personel alımı Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacak. Buna göre,

Lise Mezunu: 4 Koruma ve Güvenlik Personeli, 4 Destek Personeli (Temizlik), 1 Büro Personeli, 2 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 7 Koruma ve Güvenlik Personeli, 3 Büro Personeli, 3 Tekniker

Lisans Mezunu: 15 Büro Personeli,

Başvuru Genel Şartları Nelerdir?

SBÜ adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Ayrıca bunun dışında adaylardan " Herhangi bi sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, çeşitli KHK lar sebebi ile görevinden çıkartılmamış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi nitelikler aranacak.

Özel Başvuru Şartları Nelerdir?

Adaylardan özel olarak, 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak gereklidir.

Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı başvuru şartları?

Güvenlik Görevlisi alımı için öncelikle adayların 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanun’un 10. maddesindeki şartları taşıyor olmaları gerekmektedir. Bunun dışında Nöbet usulü çalışmayı kabul etmiş olmak, İlanın son başvuru tarihi itibari ile 41 yaşından büyük olmamak, 165 cm den kısa boylu olmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Hafta sonları çalışmaya engel bir durumu olmamak şartları aranacak.

Alım Yapılacak şehirler ve Detaylı Kontenjan Dağılımı Tablosu:

Başvuru Süreci Başladı!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi olan 8 Nisan 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yaplmış olması gereklidir. Bu kapsama Üniversite başvuruları en geç 22 Nisan 2022 tarihine kadar alacak. Başvurular sadece İstenen belgeler ile birlikte Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı (Hamidiye Külliyesi, Tıbbiye Cad. No:38 Selimiye, Üsküdar, İstanbul) adresine veya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Personel Daire Başkanlığı Şube Müdürlüğüne (Ankara Gülhane Külliyesi Emrah Mah. 06018 Etlik/Keçiören/Ankara) şahsen başvurmaları gerekmektedir.

BAŞVURU İSTENEN BELGELER VE İLANIN TAM METNİ