Afyon Kocatepe Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan ilana göre Üniversiteye 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B kapsamında Sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek. Peki başvuru şartları nelerdir? Hangi Kadrolarda personel alımı yapılacak?

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Afyon Kocatepe Üniversitesi 74 kişilik boş kadro ile Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden sözleşmeli personel alımı yapılacak. Bu kapsamda,

Lise Mezunu: 20 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 19 Destek Personeli ( Şoför, Aşçı, Park Bahçe Bakımı, Temizlik, Bahçıvan ), 3 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 14 Büro Personeli, 3 Sağlık Teknikeri, 3 Tekniker

Lisans Mezunu: 3 Büro Personeli, 2 Mühendis, 2 Kütüphaneci, 1 Veteriner Hekim, 1 Psikolog, 1 Avukat ve 1 Eczacı,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Afyon Kocatepe Üniversitesi sözlşemeli personel alımı başvuruları için adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak" gibi şartlar aranacak.

KPSS şartı Olacak Mı?

Üniversite sözleşmeli personel alımı için adaylardan KPSS Şartı aranacak. 2022 yılında yapılmış olan KPSS'den lise içn P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 50, 60 veya 70 puan almış olmak gereklidir.

Mesleğe Göre Özel Şartlar Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Afyonkoca Tepe üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın resmi gazetede yayımlanması ile birlikte başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir. Bu kapsamda adaylar başvurularını sadece şahsen gerçekleştirmeleri gereklidir.

Başvuru Tarihleri: 8 - 22 Şubat 2023

İLANIN TAM METNİ