Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Üniversite personel alımı ilanlarına göre 3 üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sağlık Personeli Alımı yapacağını bildirmişti. Sözleşmeli olarak en az lise mezunu adaylar içerisinden 88 Sağlık Personeli alımı yapılacak. Başvurularda artık sona geldik. İşin Olsa ekibi olarak sizlere henüz başvuru yapmamış olan adaylar hakkında detayları paylaşacağız.

Üniversite Hastanesi Personel Alımı Yapılacak Pozisyonlar:

Söz konusu olan 3 Üniversiteye personel alımı için 138 kişilik kadro ile;

  • Hemşire,
  • Sağlık Teknikeri,
  • Büro Personeli,
  • Teknisyen,
  • Tekniker,
  • Mühendis,
  • Veteriner Hekim,
  • Temizlik Personeli,

pozisyonlarında sağlık personeli ve hastane Personeli alımı yapılacak.

Mülakatsız Personel Alımında KPSS Değerlendirmesi?

Üniversite hastanelerine personel alımı için mülakat yapılmayacaktır. Başvurular KPSS Puanına göre alınmakta olup en yüksek puandan başlamak üzere en düşük puana kadar yapılacak değerlendirme sonucuna göre Asil ve Yedek adaylar belirlenecek.

Alım Yapacak Üç Üniversite ve Detayları:

Akdeniz Üniversitesi:

Üniversiteye KPSS en az 50 puan ve 60 puan ile 28 kişilik boş kadro ile Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ( Hastane ) Başhekimliği ve Diş Hekimliği fakültesine sözleşmeli personel alınacak. Alımlar Hemşire, Röntgen Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri pozisyonlarında personel alımı yapılacak. Başvuru sürecinden sonra sonuçların Ocak ayına kadar açıklanması beklenmektedir.

İlan Detayları: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/akdeniz-universitesi-hastanesi-28-personel-alimi-5060-kpss-ile-h40765.html

Bursa Uludağ Üniversitesi:

Üniversite hastanesinde görevlendirmek üzere 70 personel alınacak. İlk ilana göre 2020 yılı KPSS Puanı ile sözleşmeli olarak 20 kişilik kadro ile, Büro personeli Alımı, Hekim Alımı, Sağlık Tekniker Alımı yapılacak.

Bir diğer ilana göre ise Sağlık uygulama ve Araştırma Merkezi hastanesine 36 Hemşire, 13 Hasta Bakımı ve Temizliği'nde görev yapacak Hastane Hizmetlisi (Hastabakıcı) ve 1 Diğer sağlık personeli alınacak.

Başvuru için adaylardan KPSS den en az 65 puan almış olmak şartı aranacak.

İlanın Detayları: https://isinolsacom.teimg.com/isinolsa-com/images/upload/20211206-4-6.pdf

İstanbul Medeniyet Üniversitesi:

Üniversiteye 40 kişilik boş kadro ile Lise Mezunu 2 Hemşire, 6 Teknisyen alınacak. Ön Lisans Mezunu 7 Tekniker, 2 Sağlık Teknikeri, 1 Hemşire, 8 Büro personeli alınacak. Lisans mezunu 7 Büro Personeli, 5 Mühendis, 2 Hemşire alınacaktır. Başvuru için adayların KPSS den en az 65 puan almış olmaları şarttır.

İlan Detayları: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/istanbul-medeniyet-universitesi-40-personel-alimi-ilani-lise-on-h40766.html