Resmi Gazete personel alımı ilanı yayımlandı. 6 Aralık 2021 tarihi ile yayımlanan ilana göre Akdeniz Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı birimlerine farklı görevlerde olmak üzere 28 Sözleşmeli Personel alımı yapacak. Alımlar Üniversite hastanelerine 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 4/B sözleşmeli personel alınacak. Alımlar farklı unvanlarda olmak üzere KPSS En az 50 ve 60 puan ile personel alımı yapılacak olup kadro dağılımı ve başvuru şartları haberimizde.

İki Hastane Birimine Personel Alımı Kontenjanları:

Akdeniz Üniversitesi 28 kişilik boş kadro ile Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezi ( Hastane ) Başhekimliği ve Diş Hekimliği fakültesine sözleşmeli personel alınacak. Alımlar Hemşire, Röntgen Teknisyeni, Diğer Sağlık Personeli, Sağlık Teknikeri pozisyonlarında personel alımı yapılacak. Kontenjan dağılımı:

KPSS Puan Şartı Nedir?

Üniversite hastanesine alımlar KPSS Puanına göre gerçekleştirilecek olup adaylardan 2002 yılında yapılan KPSS'den P93 veya P3 puan türünden en az 50 veya 60 puan almış olmak şartı aranacak.

4/B Sözleşmeli Personel Başvuru Şartları

Adaylardan KPSS dışında genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Ayrıca, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi nitelikler aranacak.

Başvuru Süreci 15 Gün Devam Edecek!

Üniversite hastanelerine personel alımı başvuruları 6 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en ge ç 15 gün devam edecektir. Bu kapsamda başvurular sadece Online olarak yapılacak olup en geç 20 Aralık 2021 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Başvuru için aşağıdaki kılavuz bağlantısını ve başvuru adreslerine ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU KILAVUZU

SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ (HASTANE) BAŞHEKİMLİĞİ BAŞVURU EKRANI: http://mobil.hastane.akdeniz.edu.tr/personelkayit

DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ BAŞVURU EKRANI: https://disbasvuru.akdeniz.edu.tr/

Editör: TE Bilisim