İstanbul Medeniyet Üniversitesi Resmi Gazetede personel alımı ilanı yayımlandı. 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında 4/B sözleşmeli 40 personel alımı yapılacak. 60 KPSS Puanı ile personel alımı yapılacak olup en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler. İlgili ilana göre alımlar, Büro Personeli Alımı, Mühendis Alımı, Hemşire Alımı, Tekniker alımı ve Teknisyen Alımı yapılacak. Peki mezuniyete göre kadro dağılımı ve sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Mezuniyete Göre Hangi Kadrolarda Personel Alımı Yapılacak?

Lise Mezunu: 2 Hemşire, 6 Teknisyen

Ön Lisans Mezunu: 7 Tekniker, 2 Sağlık Teknikeri, 1 Hemşire, 8 Büro personeli

Lisans mezunu: 7 Büro Personeli, 5 Mühendis, 2 Hemşire

Hangi Şartlar Aranacak?

Üniversite adaylardan genel olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Aynı zamanda, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Herhangi bir kamu kurum ve kuruluşta mecburi olarak hizmet şartı olmamak şartı aranacak.

Yaş şartı olarak ise, Başvuru son günü itibariyle Büro Personeli, Tekniker, Sağlık Teknikeri, Teknisyen pozisyonları için 35 (otuz beş) yaşından, Mühendis, Hemşire pozisyonları için 40 (kırk) yaşından gün almamış olmak zorunludur.

Kontenjana Göre Özel Başvuru Şartları Nedir?

Başvuru Süreci 6 Aralık 2021 Başladı!

En az lise mezunu personel alımı başvuruları 6 Aralık 2021 tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını 6 - 20 Aralık 2021 tarihleri arasında sadece Elektronik ortamda Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr internet adresinden başvurularını yapacaklardır.

BAŞVURU KILAVUZU

BAŞVURU EKRANI