Geçen haftalarda duyurusu yapılan ilanlara göre farklı devlet kurumları veya kuruluşları bünyelerindeki eksikliği gidermek için ilan yayımlamışlardı. İlgili kurumların başvuruları da ilanların yayımlanması ile birlikte veya geçen haftalarda başlaması ile artık bu kurumların başvuru sürelerinde son güne gelindi. Detayları sizlerle paylaşıyoruz.

İlgili 5 kamu kurumu toplamda 509 kişilik kadro ile alım yapacak ve adayların bu ilanlara başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımaları gerekmektedir. Adaylardan 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde puan almış olmak, Yaş şartı ve eğitim şartı gibi nitelikler aranır.

Buna göre, Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi, İSKİ, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Pamukkale üniversitesi ve TEMSAN toplamda 509 kişi alacak ve bu kurumlar için başvuruların en geç 10 Aralık 2018 tarihine kadar yapılması gereklidir. Sizlere aşağıda ilgili kurumlar hakkında detaylı bilgi paylaşıyoruz.İşte detaylar.

5 KURUM 509 KAMU PERSONELİ ALIMI:

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi : Üniversite bünyesindeki personel eksikliğini karşılamak üzere Hemşirelik Lisans Programlarından mezun olan 4 Hemşire ve Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü Mezunu olan 5 Hemşire olmak üzere toplamda 9 kamu personeli alımı yapılacak. Adayların bu yönde KPSS den Lise mezunu için KPSSP94 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü: İSKİ toplamda 461 kişilik boş kadro ile farklı Mühendislik pozisyonlarında kamu personeli alımı yapacak. Adaylardan 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise Mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacak.Ayrıca Adaylardan yabancı Dil Sınavı şartı da aranacak. ilgili ilan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi: Üniversite yayımladığı ilana göre 6 kişilik kadro ile sözleşmeli olarak hemşire alımı yapacağını belirtti. Adayların Lisans mezunu hemşirelik bölümünden mezun ve Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSp3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir. İlgili ilan hakkında detaylar için Buraya Tıklayınız.

Pamukkale Üniversitesi: Pamukkale üniversitesi 1 Lisans mezunu Hemşire, 1 Lise Mezunu Hemşire ve Ön Lisans Mezunu 1 Sağlık Teknikeri alımı olmak üzere toplamda 509 kişilik kadro ile alım yapılacak. Bu yönde adaylardan kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranacak. Başvuru şartları ve detaylar için Buraya Tıklayınız.

TEMSAN: Türkiye İş Kurumu aracılığı ile ilan yayımlayan TEMSAN bünyesine farklı kadrolarda toplamda 30 kişilik kadro ile personel alacak. Alımlar Ankara ve Diyarbakır illeri için geçerli olup, Elektrik Elektronik Mühendisi, makine mühendisi, Kimya Mühendisi pozisyonlarından alım yapılacak. Ayrıca adaylardan bu yönde Kamu Personeli Seçme Sınavından en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Detaylar için Buraya Tıklayınız.