Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi yeni personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan ilana göre Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için 657 Sayılı Devlet memurları kanunn 4. maddesindeki B fıkrasına göre sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esasda değişiklik yapılmasına dair esasların ek 2. maddesinin B fıkrası uyarınca KPSS puan sırasına esas alınarak sözleşmeli hemşire alımı yapılacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personel alımı için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesine göre, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Nöbet usülü çalışmasına engel sağlık sorunu olmamak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSp3 puan türünden puan almış olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilirler. Buna göre adaylar başvurularını en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gereklidir.Buna göre adaylar başvurularını en geç 10 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirebilirler. Başvurular Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir. Başvuru için istenen belgeleri eksik getiren, süresi içerisinde başvuru yapmayan veya istenen nitelikleri sağlamayan adayların başvuruları geçersiz sayılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve ilana ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim