Devlet Personel Başkanlığı tarafından 26 Kasım 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak sağlık personeli alacak. Buna göre Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Sağlık Araştırma ve uygulama Merkezi Müdürlüğü bünyesine Lise mezunu ve Lisans mezunu sözleşmeli hemşire alımı yapacak.

ALIM POZİSYONLARI NELERDİR?

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi alımını yapacağı pozisyonlar için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Lisans mezunları için KPSSp3 puan türünden puan almış olmak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve adaylara başvuru için en geç 15 gün verilmiş olup buna göre adaylar başvuruların en geç 10 Aralık 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile müracaat edenlerin ve belgesi eksik olanların başvuruları kabul edilmeyecektir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak ve ilanın tam metnine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim