Türkiye İş Kurumu tarafından yayımladığı ilana göre TEMSAN personel alımı yapacak. Yayımlanmış olan ilana göre farklı pozisyonlarda ve niteliklerde 30 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı yapacak. İlgili ilana başvurular ve diğer işlemler İŞKUR üzerinden yapılacak olup detaylara haberimizin devamından ulaşabilirsiniz.

İLANIN DETAYLARI:

İŞKUR racılığı ile yayımlanan ilanlara göre TEMSAN, 16 Elektrik-Elektronik Mühendisi, 11 Makine Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi,  2 İnaşşat Mühendisi olmak üzere toplamda 30 kişi alacak. Alımlar farklı bölgelerde alınacak olup,  14 Elektik Elektronik Mühendisi Ankara ve diğer 2 Elektrik Elektronik Mühendisi Diyarbakır ilinde alınacaktır. 10 Makine Mühendisi Ankara ilin için  ve 1 Makine Mühendisi Diyarbakır ili için alınacak. Kimya Mühendisi Ankara için, ve İnşaat Mühendisi de Ankara ilinde alımı yapılacak.

ADAYLARDAN ARANAN ŞARTLAR NELERDİR?

TEMSAN adaylardan, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, son 5 yıl içerisinde yapılmış olan YDS den İngilizce dilinden en az 70 puan almış olmak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, ÖSYM tarafından yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 pua türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca alım yapılacak pozisyona göre adaylardan ilgili bölümlerden mezun olmuş olmak şartı da aranacaktır.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına İlanın Türkiye İş Kurumu üzerinde 04 Aralık 2018 tarihi itibari ile başlamasının ardından başladılar ve en geç 5 gün içerisinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular en geç 10 Aralık 2018 tarihine kadar İŞKUR il müdürlüklerinden/hizmet merkezlerinden, hizmet noktalarından veya www.iskur.gov.tr internet adresi üzerinden başvuru yapabileceklerdir. İlanlara ulaşmak için ilan numararına ulaşmak için aşağıdaki görseli inceleyebilirsiniz.

Editör: TE Bilisim