26 Kasım 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Pamukkale Üniversitesi bünyesindeki işçi personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda en az lise mezunu işçi personel alacağını belirtti. Buna göre Pamukkale Üniversitesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğüne 657 Sayılı Devlet memurları kanununa göre 3 sözleşmeli personel alacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NEDİR?

Pamukkale Üniversitesi bünyesine alımını yapacağı personel adaylarında bazı nitelikler arayacak. Buna göre bu şartları taşıyan,  Lisans mezunu 1 Hemşire, Lise Mezunu 1 Hemşire ve Ön Lisans Mezunu 1 Sağlık teknikeri alınacak.

Bu bağlamda adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartları taşımak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sorunu bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, 2018 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu personeli Seçme Sınavından Lise mezunları için KPSSP94, Ön Lisans mezunları için KPSSP93 ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden puan almış olmaları gerekmektedir.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar, başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayabilir ve en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre başvurular 26 Kasım 2018 tarihinde başlamış olup en geç 10 Aralık 2018 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını Pamukkale üniversitesi Rektörlük Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta yolu ile yapılabilecektir. Süresinde yapılmayan veya postada meydana gelen gecikmelerde yapılan başvurular dikkate alınmayacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim