Kamuya memur personel alımı başvurusu 28 Mart 2022 tarihi ile başlıyor. Kamuya farklı kurum ve kuruluşlar tarafından ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Son zamanda yayımlanmış olan ve önemli ilanlardan olan bazı kurumların başvurusu başlayacak. İşin Olsa ekibi olarak sizler için yaptığımız bu haberimizde başvurusu başlayacak olan ilanları aktaracak ve detaylandıracağız.

639 Memur Personel Alımı 28 Mart 2022 Başlıyor!

Söz konusu alımlar 3 kurum tarafından gerçekleştirileceği bildirildi. 81 Şehir için başvuru alınacak olup bu ilanlar için başvurular 28 Mart 2022 Pazartesi günü başlayacak. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar aşağıdaki bilgileri inceleyebilecekler.

Hangi Kurum Kaç Kişi Alacak?

  • Kültür ve Turizm Bakanlığı 465 Sözleşmeli Personel Alımı
  • Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu 124 Kamu Personeli Alımı,
  • Üsküdar Belediyesi 50 Zabıta Memuru Alımı Alımı,

İlanların Detayları ve Kontenjan Dağılımı:

Kültür ve Turizm Bakanlığı Kamu Personeli Alım İlanı:

Kültür ve Turizm Bakanlığı yayımladığı ilan ile bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 465 kişilik boş kadro ile kamu personeli alımı gerçekleştirecek. Alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4/B maddesine göre sözleşmeli olarak gerçekleştirilecek. 81 Şehir için kontenjan dağılımı yayımlanmış olup alımlar ağırlıklı olarak İstanbul ve Ankara illerinde gerçekleştirilecek.

Kütüphaneci Alımı için adaylardan, eğitim şartı olarak, bilgi ve belge yönetimi, kütüphanecilik, arşivcilik, dokümantasyon ve enformasyon programlarının herhangi birinin Lisans seviyesinde mezun olmak gerekir. KPSS Şartı ile 2020 yılı KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

İlanın Detayları Burada: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/kultur-ve-turizm-bakanligi-4b-sozlesmeli-465-kutuphaneci-alimi-h41599.html

Adalet Bakanlığı Adli Tıp Kurumu Kamu Personeli Alımı İlanı:

Adalet Bakanlığına bağlı olan Adli Tıp Kurumu bünyesine 11 farklı alanda olmak üzere 124 kamu Personeli alımı yapılacak.

Kontenjan dağılımı ise; 15 Büro Personeli, 11 Diğer Teknik Hizmet Personeli (Kimyager), 25 Laborant, 6 Mühendis, 13 Biyolog, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Teknisyen, 1 İnfaz ve Koruma Memuru, 15 Sağlık Teknikeri, 3 Hemşire, 25 Destek Personeli (Hizmetli) şeklindedir.

Başvuru yapacak adayların 18 yaşını tamamlamış olmak, 35 yaşından büyük olmamak ( İKM alımı için 30 yaşından büyük olmamak ), KPSS şartı olarak ise 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. Kadrosuna Göre özel başvuru şartları için ise Buraya Tıklayınız

İlanın Detayları Burada: https://www.isinolsa.com/kamu-personeli-alimi/adalet-bakanligi-adli-tip-kurumu-124-kamu-personeli-alimi-sartlar-ve-kontenjan-h41282.html

Üsküdar Belediyesi Zabıta Memuru Alımı İlanı:

Üsküdar Belediyesine memur alımları 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak.

Ayrıca Belediye 50 kişilik kadro ile Lise Mezunu 40 ve Lisans Mezunu 10 Zabıta Memuru Alımı yapacak. Zabıta Memuru başvurusu için adaylardan 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından lise için P94 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacaktır.

Ayrıca Belediye başvuru formunu ve başvuru için istenen belgeleride yayımladı. Üsküdar Belediyesi Zabıta Memuru Alımı başvuru belgelerine ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Kontenjan Dağılımı ve İlanın Detayları Burada: https://www.isinolsa.com/belediye-personel-alimi/uskudar-belediyesi-50-zabita-memuru-alimi-lise-ve-lisans-60-ve-h41341.html