Üsküdar Belediyesi 2022 yılı memur alımı başvurusu başlıyor. Geçtiğimiz gün yayımlanmış olan memur alımı ilanına göre Üsküdar Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 50 Zabıta Memuru Alımı yapacağını bildirmişti.

Bu kapsamda alımlar 657 Sayılı Devlet memurları kanuna tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta yönetmeliğine göre Lise ve Lisans mezunu adaylardan alım yapacak. Peki kimler başvuru yapabilecek? Adaylardan hangi belgeler aranacak? Başvuru formu burada.

En Az lise mezunu 50 Zabıta Memuru Alımı Yapılacak!

Üsküdar Belediyesi Genel İdare hizmetleri sınıfında olmak üzere Lise Mezunu 40 ve Lisans mezunu farklı lisans bölümlerinden mezun olmuş olan 10 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Lise mezunlarının Herhangi bir lise mezunu olmaları gereklidir.

Lisans mezunu alımlar ise, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, Mimarlık, İç Mimarlık, Jeoloji Mühendisliği veya Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun olmuş olmaları gereklidir.

KPSS 60 ve 70 Puan İle Başvuru Alınacak!

Başvuru yapacak adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise mezunları için KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak ve Lisans mezunları için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak şatı aranacak.

Başvurular 28 Mart - 1 Nisan 2022 Arasında Alınacak!

Üsküdar Belediyesi zabıta memur alımı için başvurular 28 Mart 2022 Pazartesi ile 1 Nisan 2022 Cuma gününe kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. Bu kapsamda başvurular Şahsen Belediye ye teslim edilerek başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir.

Başvuru sonuçları ise KPSS değerlendirmesi yapıldıktan sonra 8 Nisan 2022 tarihinde Belediyenin resmi internet adresinde

Başvuru Adresi: Üsküdar Belediye Başkanlığı Mimar Sinan Mahallesi Çavuşdere Caddesi No:35 ÜSKÜDARİSTANBUL

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Belgeler ve Başvuru:

- Nüfus cüzdanı veya kimlik kartının aslı veya kurumumuzca onaylanmak üzere fotokopisi.

- Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği, e-Devlet'ten alınan kare kodlu ve barkod numaralı olan mezuniyet belgesi (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

- Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

- KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu çıktısı.

- Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı.

- Görevini devamlı olarak yapmaya engel bir durumu olmadığına dair beyanı,

- Sürücü belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir),

- 3 fotoğraf (1 adedi forma yapıştırılacak)

BAŞVURU FORMU

BAŞVURU KILAVUVUZU

Başvuru Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

Üsküdar Belediyesi atama işlemleri başvuru sonrası bazı değerlendirmelerden geçerek yapılacak. Öncelikle adayların KPSS Puanına göre başvuruları incelenecek.

Değerlendirme işlemleri başarılı geçen adaylara sözlü sınav ve uygulamalı sınav 09.05.2022 Pazartesi günü Saat 10:00 başlamak üzere Belediye'de gerçekleştirilecektir.