Üsküdar Belediyesi memur alımı ilanı yayımladı. Az Önce gelen duyuruya göre bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise ve Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapılacağı açıklandı. Bu yönde Belediye 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliğine göre toplamda 50 Zabıta Memuru alımı yapılacak.

Lise ve Lisans Mezunu 50 Zabıta Memuru Alımı Kontenjan Dağılımı:

Üsküdar Belediyesi Lise mezunu ve Lisans mezunu memur alımı yapacağını bildirmişti. Buna göre 40 kişi Lise Mezunu Memur Alımı ve 10 Kişi Lisans Mezunu Memur alımı statüsünde alım yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan için şartlar nedir?

KPSS Şartı Nedir?

Başvuruda bulunacak olan adaylar öncelikle 2020 yılı KPSS Puanına ihtiyaç vardır. Lise mezunu alım iç,n KPSSP94 puan türünden en az 60 puan ve Lisans mezunu için KPSSP3 puan türünen en az 70 puan almış olmak şartı aranıyor.

Zabıta Memuru Alımı İçin Özel Şartlar Nedir?

Belediyede Zabıta Memuru olarak çalışmak isteyen adaylar Eğitim, Boy, Yaş şartlarını sağlıyor olması gereklidir. Ayrıca KPSS Puanı şartını sizlerle yukarda paylaştık. Bu kapsamda Zabıta Memuru alımı için,

Yaş Şartı: Sınav tarihi ile 30 yaşını doldurmamış olmak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,

Eğitim Şartı: Adayların alanına göre aşağıdaki eğitim nöteliklerini sağlıyor olmaları şarttır.

Sürücü Belgesi Şartı: 5. 13.10.1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak,

Başvurular Mart ve Nisan Ayı İçerisinde Alınacak!

Belediye Zabıta Memuru alımı başvuruları 28 Mart 2022 tarihi ile başlayacak olup en geç 01 Nisan 2022 tarihine kadar yapılacak. Başvuru için istenen belgeler hazırlanacak olup başvuru tarhleri içerisinde Şahsen Belediye'ye teslim etmeleri gereklidir.

Başvuru Adresi: Üsküdar Belediye Başkanlığı Mimar Sinan Mahallesi Çavuşdere Caddesi No:35 ÜSKÜDAR-İSTANBUL 

BAŞVURU KILAVUZU