70 bin kişilik iş ilanının yayımlanacağı, bu işçilerin program süresi boyunca geçici süreli olarak çalıştırılacağı müjdelerinin ilk adımları atılıyor. Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında ilanlar yayımlanmaya başladı. Bu alımlarda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan Aralık ayı istihdam çağrısı da ses getirdi ve ilanlar kamuoyuna duyuruldu. Bahsi geçen 70 bin işçi alımıyla alakalı çok sayıda farklı pozisyon ve meslek grubu konuşulurken, işçi alımlarında ilk adımlar atılarak ilanların yayımlandığından bahsetmiştik. Bu alımlara yönelik detaylara da yine haberimizden ulaşım sağlayabileceksiniz.

İLANLAR YAYIMLANDI

Müjdelenen işçi alım sürecine dair yayımlanan ilk ilanlarda çevre temizliği, ağaçlandırma, kamusal altyapının yenilenmesi, park düzenlemeleri, MEB bakım onarım ve temizlik, Restorasyon, tarihi ve kültürel mirasın korunması gibi kadrolara işçi alımları gerçekleştirilecektir. İlgili TYP alımlarına başvurular İŞKUR üzerinden gerçekleştirilmektedir. Başvuruda bulunmak isteyen kişiler, ilgili ilanlara aşağıda yer alacak bağlantı üzerinden erişim sağlayabilir. Başvuruda bulunmadan önce tüm detaylara göz atılması, hak mağduriyetlerinin yaşanmaması adına önemlidir.

TYP İLANLARINI TAKİP ETMEK

Kamuya yönelik memur alım ilanlarını, KPSS haberlerini, TYP ilanlarını, askeri personel, bekçi ve memur alımlarını, sözleşmeli personel alımlarını, öğretmen atamalarını ve ekonomi, gündem, politika haberlerini en güncel, son dakika bilgilerini ilk siz öğrenmek için mobil uygulamalarımızı indirebilir, Facebook grubumuza katılabilirsiniz. Facebook grubumuz aracılığıyla KPSS tercih süreçlerine yönelik bilgilendirmeler, yardımlaşma ihtiyaçları gibi konularda tüm aradıklarınıza erişim sağlayabilirsiniz. İlgili bağlantılara da aşağıdan erişim sağlayabilirsiniz.

TYP ilanları > TIklayınız

Mobil uygulamalar > Tıklayınız

Facebook grubumuz > Tıklayınız

Editör: TE Bilisim