Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlandı. Az önce gelen ilana göre AFSU bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Rektörlük ve Hastanelerde görevlendirilmek üzere 316 personel alımı yapılacak 30 Ocak 2023 tarihli resmi gazetede yayımlandı. İlgili ilana göre alımlar KPSs Puanı ile veya KPSS Olmaksızın gerçekleştirilecek. İşin Olsa ekibi olarak sizlere Üniversite personel alımı hakkında detayları aktaracağız.

Başvuru Süreci Uzatıldı!

11 Şubat 2023 tarihi ile resmi gazetede yayımlanmış olan Sözleşmeli Personel alımı kararına göre AFSU sözlşemeli personel alımı başvurusu uzatıldı. Adaylar başvrularını en geç 13 Şubat 2023 tarihine kadar gerçekleştirmeyi bekliyorken şimdi en geç 20 Şubat 2023 tarihine kadar yapılması beklenecektir.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 11 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 55 Destek Personeli, 6 Büro Personeli, 1 Diğer Sağlık Personeli, 23 Hemşire, 

Ön Lisans Mezunu: 10 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 14 Tekniker, 9 Büro Personeli, 41 Sağlık Teknikeri, 3 Laborant, 1 Diğer Sağlık Personeli

Lisans Mezunu: 15 Büro Personeli, 8 Röntgen Teknisyeni, 1 Psikolog, 9 Fizyoterapist, 4 Eczacı ( KPSS siz ), 4 Diyetisyen, 1 Çocuk Gelişimcisi, 1 Odyolog), 2 Diğer Sağlık Personeli, 80 Hemşire, 6 Tabip ( KPSS siz ) 8 Uzman Tabip ( KPSS siz )

Başvuru İçin Aranan Şartlar nelerdir?

Üniversite sözleşmeli personel alımı için adaylardan genel olarak;

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek,

Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak,

Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

KPSS'li KPSS siz Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak!

AFSU personel alımları KPSS şartı olmaksızın ve 2022 yılı KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden puan almış olmak şartı ile yapılacak.

Alanına Göre Özel Şartları Nedir?

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Üniversiteye personel alımı için adaylar başvurularına ilanın yayımlanması ile birlikte başlayacak. En geç 15 gün içerisinde başvuru yapılmış olması gerekmektedir. Adaylar başvurularını https://ekampus.afsu.edu.tr/basvuru/ web adresinden başvuru yapılacak pozisyon için gerekli evrakları sisteme eksiksiz olarak yüklemesi ve başvuru işlemini tamamlaması gerekmektedir.(Başvuru kılavuzu web sitemizde mevcuttur.)

Başvuru tarihleri: 30 Ocak - 20 Şubat 2023

İLANIN TAM METNİ BURADA