Gündoğmuş Belediyesi, 657 sayılı Kanun kapsamında mühendis, mimar, muhasebeci ve memur unvanlarında toplam 4 personel alımı yapacaktır. Adayların 2026 KPSS (B) grubundan en az 60 puan almış olmaları ve ilgili lisans bölümlerinden mezun olmaları gerekmektedir. Başvurular 21 Aralık 2026 ile 5 Ocak 2027 tarihleri arasında elektronik ortamda veya şahsen yapılacaktır.
İlan belgesini sayfada görüntülemek için butona tıklayın.
PDF görüntülenemiyorsa buraya tıklayarak açabilirsiniz.
Antalya ili Gündoğmuş Belediyesi, bünyesindeki boş kadroları doldurmak amacıyla 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak 4 memur alımı gerçekleştirecektir. Alım yapılacak kadrolar; 1 Mühendis, 1 Mimar, 1 Muhasebeci ve 1 Memur şeklindedir.
Adayların 2026 yılı KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmaları ve ilgili puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Ayrıca, kadro unvanlarına uygun lisans mezuniyeti ve en az B sınıfı sürücü belgesi şartı aranmaktadır.
Başvurular, 21 Aralık 2026 ile 5 Ocak 2027 tarihleri arasında belediyenin e-posta adresine veya ana hizmet binasına şahsen/iadeli taahhütlü posta ile yapılacaktır. Sözlü sınav, 21 Ocak 2027 tarihinde Gündoğmuş Belediye Başkanlığı Toplantı Odası’nda gerçekleştirilecektir.
🧮 Maaşınızı Hemen Hesaplayın
2026 yılı güncel katsayılarına göre memur, emekli, asker ve
sözleşmeli personel maaşınızı tek sayfadan kolayca hesaplayın.
📲 Artık haberler size gelsin
📲 Güncel ilanlar ve haberlerden haberdar olmak için İşin Olsa mobil uygulamasını indir.
Google Play
App Store
Instagram
