Kamuya memur alımı başvurusu başlıyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan Memur alımı ilanlarına göre Başvurular 16 Ocak 2023 tarihi ile başlıyor. Başvuru şartlarını sağlayan adaylar ilgili kurumlara başvuru yapabilecekler.

Ayrıca adaylardan genel ve özel nitelikler talep edilecektir. Tüm şartları sağlayan Kadın ve Erkek adaylar başvuru yapabilecekler.

Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu 393 Memur Alımı Kadroları Nelerdir?

Kamuya Memur alımları 9 kamu kurumu tarafından gerçekleştirilecek. Bu yönde alım yapılacak kadrolar:

  • Uzman yardımcısı,
  • Zabıta Memuru,
  • Denetçi Yardımcısı,
  • Teknisyen,
  • Büro Personeli
  • Mühendis,
  • Avukat,
  • Destek Personeli,
  • Psikolog,

Genel Şartlar Nelerdir?

Adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Bu kapsamda " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" gibi şartlar aranacak.

KPSS En Az 60 Puan İle Memur Alınacak!

Adayların başvuru yapabilmeleri için 2021 veya 2022 yıllarında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve lisans için P3 puan türünden en az 60, 70 veya 80 pua almış olmak gereklidir. İlan detaylarında KPSS bilgisine ulaşabilirsiniz

Başvurusu 16 Ocak Başlayacak Olan Kamu Kurumları ve Kuruluşları:

Savunma Sanayii Başkanlığı 20 Memur Alımı:

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı SSB 20 Memur Alımı yapacak. Alımlar, KPSS En az 85 puan ile gerçekleştirilecek. 2021 veya 2022 KPSS Puanı geçerli olacak. Başvurular en geç 27 Ocak 2023 tarihine kadar. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 50 Memur Alımı:

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere farklı alanlarda Hazine ve Maliye Uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Buna göre 35 yaşından küçük, 70 YDS ve 75 Taban KPSS puanı sahibi olmak gereklidir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Milli Güvenlik Kurulu ( MGK ) 10 Memur Alımı:

Milli Güvenlik Kurulu bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Genel İdare Hizmetleri sınıfında boş bulunan 6. Dereceli kadroda 10 Uzman yardımcısı alımı yapılacak. Lisans eğitimi veren siyasal bilgiler, iktisadi ve idari bilimler, iktisat ve işletme fakülteleri ile hukuk fakültelerinden mezun olmuş olmak şartı ile memur alınacak.

AFAD 8 Memur Alımı:

AFAD bünyesindeki eksikliği gidermek için 8 Denetçi Yardımcısı alımı yapacak. Başvuru için adaylardan 2021 veya 2022 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Karacabey Belediyesi 7 Memur Alımı:

Belediye Zabıta memuru kadrosu ile KPSS en az 60 puan almış olmak şartı ile Genel İdare Hizmetleri sınıfında Lisans mezunu memur alımı yapılacak. İlanın Detayları için Buraya Tıklayınız.

İŞKUR 10 Memur Alımı:

İŞKUR ile yayımlanan memur alımı ilanı ile İŞKUR kendi bünyesinde istihdam edilmek üzere 5 Kişi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezunu, 5 Kişi İstatistik bölümü mezunu olmak üzere toplamda 10 memur alımı yapacak. Başvurular KPSS puanı ile en geç 27 Ocak 2023 tarihine kadar gerçekleştirilmesi gereklidir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Kültür Bakanlığı 10 Memur Alımı:

Bakanlık Uzman yardımcısı kadrosu ile 5 farklı grupta olmak üzere 10 uzman Yardımcısı alımı yapılacak. Başvuru için 2023 veya 2022 KPSS puanı kullanılacak olup Taban puan 70 olarak bildirildi. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

BOTAŞ 261 Personel Alımı:

BOTAŞ yayımladığı ilana göre 261 kişilik kadro ile 20 farklı şehirde istihdam edilmek üzere Ön Lisans mezunu 138 Teknisyen, 5 Büro Personeli ve Lisans Mezunu 75 Mühendis, 43 Uzman Yardımcısı alımı olmak üzere toplamda 261 personel alınacak. Başvurular en geç 20 Ocak 2023 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

EGM 17 Personel Alımı:

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesine 17 kişilik b oş kadro ile 9 Destek Personeli (Hizmetli) Alımı, 4 Psikolog Alımı ve 4 Avukat Alımı Yapacak. Başvurular KPSS 70 Puan ile en geç 22 Ocak 2023 tarihine kadar yapılacak.

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA