Karacabey Belediyesi Zabıta Memuru alımı için ilan yayımlandı. Az Önce gelen ilana göre Karacabey Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta memuru kanuna göre memur alımı yapılacak. Alımlar Taban 60 KPSS puanı ile gerçekleştirilecek olup şartlar haberde.

Kontenjan Bilgisi Nedir?

Karacabey Belediyesi 7 Zabıta Memuru alımı için ilan yayımladı. NBuna göre 1 kadın ve 6 Erkek aday alımı yapılacak.

Başvuru İçin Hangi Şartlar Aranacak?

Zabıta memuru alımı için adaylardan,

Genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesi,mndeki şartlar aranacak. Ayrıca adaylardan, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak , En Az B Sınıfı sürücü belgesine sahip olmak, Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak şartları aranacaktır. 

Ayrıca adayların KPSS den P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Söz konusu belediye bünyesine başvuruları 16  - 20 Ocak 2023 tarihleri arasında alacak. başvuru yapmak isteyen adaylar başvurularını sadece istenen belgelerle birlikte şahsen olmak üzere " Runguçpaşa Mahallesi Cumhuriyet Alanı No:1 16700 Karacabey/BURSA adresindeki Belediye Ana Hizmet Binasında bulunan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne " şahsen gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ