Kamuya Memur Personel alımı başvuruları sona eriyor. Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan memur personel alımı ilanlarına göre Kamuya 4 kurum tarafından 1366 Kamu Personeli alım yapılacak. Bu yönde yayımlanan ilanlara göre başvurularda artık sona geldik. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar için İşin Olsa ekibi olarak detayları sizlerle paylaşıyoruz.

Söz konusu memur personel alımları 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere Sözleşmeli ve kadrolu olarak Memur personel alımı yapılacak. Adaylardan aranan şartlar ve başvuru bilgilerini sizlerle paylaşıyoruz.

1366 Kamu Personeli Alımı Yapılacak!

Söz konusu 4 kamu kurumu bünyesindeki eksikliği gidermek için Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden olmak üzere 1366 Kamu Personeli alımı gerçekleştirecek. Bu yönde alımlar farklı alanlarda yapılacağından İlan detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Orman Genel Müdürlüğü Alımları:

OGM bünyesine 73 fakrlı şehirde istihdam edilmek üzere Orman Muhafaza Memuru alımı yapacak. Başvurularda Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 65 puan almış olmak şartı aranacak. Öte yandan değerlendirmelerde kadro sayısının 4 katı aday kullanılarak sözlü sınav gerçekleştirilecektir. Başvuru için diğer niteliklere ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

OGM 1128 Orman Muhafaza Memuru Alımı Detayları: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/ogm-1128-orman-muhafaza-memuru-alimi-ilani-2023-maaslari-h43479.html

Sermaye Piyasası Kurulu Alımları:

SPK Genel İdare Hizmetleri sınıfında 57 kişilik boş kadro ile istihdam edilmek üzere " 15 Hizmetli, 6 Şoför, 5 Teknisyen, 2 Aşçı, 10 Koruma ve Güvenlik Memuru, 1 Tekniker, 18 Memur " alımı gerçekleştirilecek. Başvuru yapabilmek için P94, P93 ve P3 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartı aranacak. Ayrıca 35 yaş şartı da istenmektedir. özel şartlar aşağıdaki bağlantıda.

SPK 57 Personel Detaylarıhttp://www.isinolsa.com/memur-alimi/spk-57-memur-alimi-ilani-en-az-60-kpss-ve-lise-7-meslekte-kontenjan-h43745.html

Kültür ve Turizm Bakanlığı Alımları: 

Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 171 kişilik kamu personeli alımı yapacak. Alımlar 35 farklı şehirde olmak üzere " 29 Büro Personeli, 54 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 5 Şoför, 83 Temizlik Personeli " kadrolarında gerçekleştirilecektir. KPSS şartı olarak Lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde KPSS den en az 60 puan almış olmak şartı aranacak.  Başvurular sadece İnternet'ten yapılacak.

Kültür Bakanlığı 171 Sözleşmeli Personel Alımı Detayları: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/kultur-bakanligi-171-sozlesmeli-personel-alimi-ilani-lise-h43495.html

Türkiye Uzay Ajansı Alımları:

TUA memur alımı için ilan yayımladı. TUA 9 farklı alanda istihdam edilmek üzere uzman yardımcısı alımı gerçekleştirilecek. Adaylardan KPSS şartı olarakta en az 70 puan almış olmak şartı aranacak.

TUA Uzman Yardımcısı Alımı Detayları: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/turkiye-uzay-ajansi-tua-10-memur-alimi-uzman-yardimcisi-h43787.html

Başvurular Sona Eriyor!

Söz konusu olan kamu kurumları bünyelerine kamu personeli alımı için başvurularda sona geldik. Henüz ilgili ilanlara başvuru yapmamış olan adaylar yukarıdaki bağlantılar üzerinden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

Kamuya 4 kurum tarafından 1366 Kamu Personeli alımı başvuruları en geç 6 Şubat 2023 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gerekmektedir.

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLABİLMEK İÇİN İŞİN OLSA İNSTAGRAM HESABINI TAKİP EDEBİLİR VE UYGULAMA İNDİRİNİZ.

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA