Günün resmi gazete ilanları yayımlandı. Bugün ( 7 Şubat 2022 ) yayımlanmış olan memur personel alımı ilanlarına göre Kamuya 129 kişilik ilan yayımlandı. Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden Belediyeler ve Üniversiteler alım yapacak. Bu kapsamda İki Belediye 53 Memur ve İki Üniversite 73 Sözleşmeli personel alımı yapacaklarını bildirdiler. Yayımlanan ilanlar hakkında detayları sizlerle paylaşacağız.

Belediyelere Memur Alımı İlanları:

Resmi Gazetede yayımlanan Belediye Memur Alımı ilanı ile toplamda 53 Memur Alımı yapılacak. Alımlar farklı kadrolarda gerçekleştirilecek. Bu yönde 17 Şubat 2022 tarihi ile yayımlanan ilan detayları şöyle:

Üsküdar Belediyesi Memur Alımı İlanı:

Üsküdar Belediyesi Lise ve Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapılacak. Kadın Erkek adaylar içerisinden başvuru alınacak olup 40 Lise Mezunu ve 10 Lisans mezunu zabıta alımı gerçekleştirilecek. Ayrıca Belediye memur alımı için Lise mezunlarından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan ve lisans mezunlarından KPSSp3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gereklidir. Adaylar başvurularını 28 Mart - 01 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Üsküdar Belediyesi Memur Alımı İlanı Detayları

Kırıkkale İli Bahşılı Belediye Başkanlığı Memur Alımı İlanı:

Genel İdare Hizmetleri sınıfında 11. dereceli kadroya 3 kişilik kadro ile Düz Memur Alımı yapılacak. Bahşili Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise mezunu memur alımı yapılacak olup adayların en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmaları gereklidir. Başvurular 4 - 6 Nisan 2022 tarihleri arasında alınacak.

Bahşili Belediyesi Memur Alımı İlanın Detayları

Üniversite Sözleşmeli Personel Alımı İlanları:

Resmi Gazetede 17 Şubat 2022 tarihi ile gelmiş olan personel alımı ilanlarına göre iki farklı üniversite bünyesindeki eksikliğini karşılamak üzere 76 personel alımı yapılacak. Bu kapsamda Üniversiteler 4/B sözleşmeli personel alımı için herhangi bir Mülakat yapılmaksızın personel alımı yapılacak. Söz konusu olan personel alımı yapacak üniversiteler şöyle:

Erciyes Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Üniversiteye bağlı rektörlük birimlerinde görevlendirilmek üzere 73 kişilik kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu kapsamında olmak üzere Hemşire, Sağlık Teknikeri, Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrolarında yapılacak. Başvuru yapmak isteyen adaylar 2020 yılı KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. Başvurular en geç 3 Mart 2022 tarihine kadar yapılacak.

Erciyes Üniversitesi Personel Alımı İlanın Detayları

Gümüşhane Üniversitesi Sözleşmeli Personel Alımı İlanı:

Üniversite biriminde görevlendirilmek üzere Ortaöğretim mezunu adaylar içerisinden 3 kişilik kadro ile Temizlik Personeli alımı yapılacak. Başvuru yapacak adayların 35 yaşını doldurmamış olmak, KPSSP94 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartları aranacak. Başvurular en geç 3 Mart 2022 tarihine kadar yapılacak.

Gümüşhane Üniversitesi Personel Alımı İlanın Detayları