Resmi Gazetede yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Gümüşhane Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Bu kapsamda Üniversite bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunu kapsamında Temizlik Personeli alımı yapılacak.

Mülakat Yapılmaksızın Personel Alımı Yapılacak!

Gümüşhane Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için KPSS şartı aranacak. Adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak gereklidir. Adayların KPSS puanı sıralaması ile yapılacak sıralama ile atama yapılacak olup Herhangi bir yazılı ve sözlü sınav yapılmaksızın Mülakatsız personel alımı yapılacak.

4250 TL Maaş İle Temizlik Görevlisi Alımı Şartları:

Üniversiteye temizlik personeli alımı için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise,

- En az lise mezunu olmak,

- Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,

- İhtiyaç anında vardiyalı sistemde çalışabilecek olmak,

- 35 yaşını tamamlamamış olmak,

- Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak,

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Gümüşhane Üniversitesi 3 kişilik kadro ile temizlik personeli alımı yapacak olup başvurular ilanın yayım tarihi ile başlamıştır. Başvuru için adaylara 15 gün süre verilmiştir. Bu kapsamda, 17 Şubat - 03 mart 2022 tarihleri arasında başvuru alınacak.

BAŞVURU KILAVUZU