Kamuya Memur Alımı ve Personel alımı için geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan ilanlara göre farklı kadrolarda Türkiye Geneli 3 Bin 524 kişi alınacak. Alımlar Memur ve personel kadrolarında gerçekleştirilecek. Bu yönde İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere Henüz başvuru yapmamış olan veya başvuru yapmış olan adaylar hakkında bilgileri aktaracağız.

Başvurusu Sona Eren İlanlar ve Detayları:

Geçtiğimiz günlerde yayımlanan kamu memur personel alımı ilanlarına göre Kamuya 3524 kişilik kadro için alım ilanları başvurularında sona geldik. Başvurular mayıs ayında başlamış olup en geç 13 Mayıs 2022 tarihine kadar başvuruların gerçekleştirilmesi gereklidir. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bilgileri inceleyebilirler.

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı:

2022 yılı Bekçi alımı başvuruları sona ermek üzere. Uzun zamandır adayların beklediği ilanlardan olup Rekor sayıda başvuru bekleniyor. Öte yandan en az lise mezunu ve KPSS siz personel alımı yapıldığından talepler oldukça fazla. Bu yönde adaylardan Lise Mezunu olmak, 31 yaşından büyük olmamak, Askerlik Görevini yapmış olmak gibi nitelikler aranacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi ve kılavuza ulaşmak için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/bekci-alimi/2022-yili-3250-bekci-alimi-basvuru-kilavuzu-81-sehir-kontenjan-dagilimi-h41854.html

Kültür ve Turizm Bakanlığı:

Kültür Bakanlığı personel alımı için Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 154 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Alımlar, Mimar, Mühendis, Şehir Plancısı, Tekniker, Teknisyen kadrolarında yapılacak. Başvuru için adaylardan mezuniyetine göre en az 70 puan almış olmak şartı aranacaktır. Başvurular Türkiye Geneli farklı kadrolarda yapılacak.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/sozlesmeli-personel-alimi/kultur-bakanligi-154-sozlesmeli-personel-alimi-yeni-ilan-lise-on-lisans-ve-lisans-h41849.html

Ticaret Bakanlığı:

Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 100 Memur kadrosu için RTB biriminde görevlendirmek üzere 100 Memur alımı gerçekleştirilecek. Söz konusu memur alımı için sınav yapılacak olup sınavlara 200 kişi katılacak. Başvuru için adaylardan 2020 veya 2021 yılı KPSS Puanı şartı aranacaktır.

İLANIN DETAYLARI: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/ticaret-bakanligi-rtb-100-memur-alimi-ilani-yayimlandi-mufettis-h41768.html

Radyo ve Televizyon Üst Kurumu ( RTÜK ):

RTÜK 14 farklı alanda olmak üzere 20 memur alımı yapacağını bildirdi. 20 Memur alımı için adaylardan KPSS şartı ve YDS şartı aranacak. Ayrıca 35 yaşından büyük olmamak şartı aranacaktır. Başvurular sona ermekte olup adaylar başvuru sonrası Giriş sınavlarına katılacaklar.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/memur-alimi/radyo-ve-televizyon-ust-kurulu-rtuk-20-memur-alimi-ilani-kontenjan-h41788.html