Kamuya Eylül ayı memur personel alımı ilanları yayımlandı. Çok sayıda memur alımı ve personel alımı yapılacak. KPSS sonuçlarının açıklanması ile de KPSS puanı ile kamuya memur alımı ilanları yayımlanmıştı. Binlerce kişilik kadro ile Düşük KPSS Puanı İle Memur Alımı yapılacak. İlanlar birer birer yayımlandı ve bizde İşin Olsa ekibi olarak bu haberimizde sizlere ilgili ilanlar hakkında detayları aktaracağız.

MEMUR PERSONEL ALIMI KPSS ŞARTI NEDİR?

Kamuya Memur ve Kamu Personeli alımı ilanları için alımlar KPSS Puanı ile yapılıyor. Adayların 2020 veya 2021 yılı KPSS Puanı ile memur alımları için Lise, mezunlarından P94, Ön Lisans mezunları için P93 ve Lisans mezunları için P3 puan türünden en az 50, 55, 60 veya 70 puan almış olmaları gereklidir.

DÜŞÜK KPSS PUANI İLE MEMUR ALIMI İLANLARI:

Çankaya Belediyesi:

Belediye KPSS puan ile bünyesine 80 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapacak. Genel İdare Hizmetleri sınıfında Kadın Erkek adaylar içerisinden Lisans, Ön Lisans ve lisans mezunu memur alınacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Osmaneli Belediyesi:

KPSS 65 puan ile memur alımı yapılacak. Erkek adaylar içerisinden KPSSp3 puan türünden Teknik Hizmetler sınıfında Mühendis alımı yapılacak. 8. dereceli kadroya 1 memur alınacak. İlanın Detayları Burada

Gençlik ve Spor Bakanlığı:

Spor Bakanlığı 1000 sözleşmeli personel alımı yapacak. Farklı branşlarda olmak üzere çeşitli illerde 1000 kişi alınacak. Adayların 2020 yılında KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gereklidir. Başvurular 20 Eylül 2021 tarihinde başlayacak. İlan hakkında detaylar Burada

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi:

Büyükşehir Belediyesine Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu memur alımı yapılacak. KPSS 60 puan almış olmak şartı ile Kadın Erkek memur alımı ilanları burada

Milli Eğitim Bakanlığı:

Bakanlık 2021 yılı KPSS Puanı İle Memur alımı yapacak. 15000 kişilik kadro ile Sözleşmeli Öğretmen alımı yapılacak olup başvurular 25 Eylül 2021 tarihinde başlayacak. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Diyanet İşleri Başkanlığı:

Diyanet KPSS Puanı ile 97 Kamu Personeli alımı yapacak. Hizmetli, Prodüktör, Kameraman, Montajcı , Ses Kayıtçısı, Yönetmen, Spiker, Işıkçı ve Eğitim Görevlisi alımı yapılacak olup adayların KPSS'den en az 60 puan almış olmaları gerekmektedir. İlan için başvuru süreci başlamış olup ilanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Beylikdüzü Belediyesi:

Genel İdare Hizmetleri sınıfında 9. dereceli kadroya 10 Zabıta Memuru Alımı yapılacak. KPSS 3 puan türünde göre KPSS Puanına göre memur alımı yapılacak. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Şehitkamil Belediyesi:

50 kişilik boş kadro ile B sınıfı sürücü belgesine sahip Lisans mezunu adaylar içerisinden 50 Zabıta Memuru alımı yapılacak. Kadın Erkek adayların başvuru yapabileceği ilan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Alucra Belediyesi:

Belediye 4 farklı kadroda memur alımı yapacak. Alımlar, Düz Memur, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni, Zabıta Memuru ve itfaiye eri alımı yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Üniversitelerarası Kurul Başkanlığı:

ÜAK Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden Destek Personeli ve Büro Personeli alımı yapılacak. KPSS'den en az 65 puan almış olan adaylar başvuru yapabilecekler. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Beylikdüzü Belediyesi:

Resmi Gazetede yayımlanan memur alımı ilanına göre 10 kişilik kadro ile Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 9. dereceli kadroya 2 Kadın ve 8 Erkek Zabıta Memuru alımı yapacak. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Çardaklı Belediyesi:

KPSS En az 55 puan ile Kadın Erkek adaylar içerisinden Genel İdare Hizmetleri sınıfında 1 kişilik kadro ile Şoför Alımı yapılacak. İlanın Detayları Burada

Adalet Bakanlığı:

Bakanlık bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 26 kişilik boş kadro ile 8 Çözümleyici ve 18 Mühendis alımı yapılacak. Alımlar KPSS 60 puan ile yapılacak. İlanın detayları için Buraya Tıkla

TÜM MEMUR ALIMI İLANLARI BURADA