Belediyelere memur alımı başvuruları devam ediyor. Her geçen gün yayımlanan yeni Belediye Personel Alımı ilanlarına göre Giresun Alucra Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği, Belediye Zabıta Yönetmeliği ve Belediye İtfaiye Yönetmeliği’nin hükümlerine göre 4 farklı kadro ile KPSS Puanı ile Memur Alımı yapacak.

ALIM YAPILACAK KADROLAR:

Belediye Genel İdare Hizmetleri sınıfında 10. ve 9. dereceli kadrolara memur alımı yapılacak. Bu kapsamda alımlar Kadın Erkek adaylar içerisinden, 1 Düz Memuru Alımı, 1 VHKİ Alımı, 2 Zabıta Memuru Alımı ve 2 İtfaiye Eri Alımı yapılacak.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLECEK?

Belediye Memur Alımı ilanına başvuruda bulunacak olan adaylardan genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikler aranacak. Özel olarak ise KPSS, Yaş, Boy ve Eğitim nitelikleri aranacak.

Bu yönde 2020 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden en az 55 puan almış olanlar başvuru yapabilecekler. Ayrıca daha önce görev yapılan kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak, İtfaiye eri ve Zabıta Memuru için 30 yaşından büyük olmamak ve en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranacak.

BAŞVURULA NE ZAMAN?

Alucra Belediyesine memur alımı başvuruları 13 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 Ekim 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirmeleri gereklidir. Adaylar başvurularını Alucra Belediyesi (Mesudiye Mah. Hürriyet Cad. No: 272 Alucra/Giresun) adresinde yer alan İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü’ne müracaatlarını yapabileceklerdir.

Elektronik ortamda başvuru yapmak isteyen adaylar ise istenen belgeleri [email protected] e-posta adresine gönderilecektir.

BAŞVURU KILAVUZU

Editör: TE Bilisim