Beylikdüzü Belediyesi Memur Alımı ilanı yayımladı. Belediye 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre 10 kişilik boş kadro ile Zabıta Memuru Alımı yapacak. Lisans mezunu Memur Alımı için Adaylardan KPSS'den en az 75 puan almış olmak şartı talep edilecek.

KADRO BİLGİSİ:

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Memuru alımı için genel olarak 657 sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikleri taşıyor olmak şartı aranacak. Özel olarak ise KPSS, Sürücü belgesi, Boy, yaş şartları aranacak.

Özel Başvuru Şartları:

KPSS Şartı: 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lisans seviyesinde KPSSP3 puan türünden en az 75 puan almış olmak şartı aranacak.

Yaş Şartı: Sınav tarihi ile 30 yaşından büyük olmamak.

Boy Şartı: Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak,

Ayrca adayların ykarıda tabloda belirtilen eğitim ve sürücü belgesi niteliklerini de taşıyor olmaları gereklidir.

BAŞVURULAR NE ZAMAN?

Beylikdüzü Belediyesi Zabıta Memuru alımı başvuruları 11 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 Ekim 2021 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Adaylar başvurularını sadece Mesai saatleri içerisinde gerçekleştirecekler. 

Adaylar belgeler ile birlikte sağlık personeli gözetiminde boy ve kilo ölçümü yaptırmak üzere Büyükşehir Mahallesi Enver Adakan Caddesi No:2 Beylikdüzü-İSTANBUL adresindeki Beylikdüzü Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü birimine teslim etmeleri gerekmektedir.

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim