Resmi Gazetede Memur Alımı yapılacağı duyuruldu. Yayımlanan Belediye Personel Alımı ilanına göre Beylikdüzü Belediyesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Kadın Erkek Zabıta Memuru Alımı yapacak. Söz konusu olan Belediye Memur Alımı için adayların bazı belirtilen nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir.

Belediye 10 kişilik kadro ile Genel İdare Hizmetleri Sınıfında 9. dereceli kadroya 2 Kadın ve 8 Erkek Zabıyta Memuru alımı yapacak.

KPSS Taban Puan Şartı Nedir?

Belediye Zabıta Memuru alımı için adaylardan KPSS şartı aranacak. Bu yönde Lisans mezunu memur alımı için adayların 2020 yılında yapılmış olan Kamu Personeli Seçme Sınavından P3 puan türünden en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir.

Başvurular Online Başvuru Formu İle Şahsen Yapılacak

Beylikdüzü Belediyesine Zabıta Memuru alımı için başvuru sürei 11 Ekim 2021 tarihi ile başlayacak olup en geç 15 Ekim 2021 tarihine kadar yapılmış olması gereklidir. 

Başvuruda bulunacak adaylar Belediyenin resmi İnternet adresinden online Başvuru formunu doldurup çıktısını aldıktan sonra İstenen belgeleri ekleyerek Belediye ye şahsen başvuru yapmaları gereklidir.

Başvuru süreci başladığında anında haberdar olmak için işin olsa mobil uygulamasını indiriniz.

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Kimler Başvuru Yapabilecek?

Zabıta Memuru alımı için adayların öncelikle KPSS şartını ve Herhangi bir Lisans programından mezun olmak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir.

Diğer niteliklere göre ise genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanununda belirtilen niteliklerin sağlanıyor olması, 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve Kadınlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak şartları aranacak.

BAŞVURU KILAVUZU BURADA

DİĞER TÜM BELEDİYE PERSONEL ALIMI İLANLARI BURADA

Editör: TE Bilisim