KPSS sonuçlarının açıklanmasıyla beraber bilindiği üzere kadro ihdasları, kamuya açılan yeni kurumlar ve alımı yapılacağı aktarılan yeni personel alımları gündeme geldi. Bu alımlarda milyonlarca aday için merakla beklenen kadrolar bulunuyor. PÖH, DİB, Bekçi, Tarım Bakanlığı, EGM, Sağlık Bakanlığı, Adalet Bakanlığı kadroları gibi çok sayıda kadro için yayımlanması beklenen ilanlar bulunuyor. Bu ilanlara yönelik bilgilendirmelere, bilinmesi gerekenlere aşağıda değiniyor, ilgili bağlantıları ulaştırıyor olacağız. Bağlantılar üzerinden her ilanın yayımlanma tarihine, başvuru süreçlerine ve diğer gerekliliklerine göz atabilirsiniz. Tüm memur alımlarından anlık olarak bildirim almak için buraya tıklayınız.

CTE 10 Bin Memur Alımı Yapacak

CTE müdürü tarafından yapılan açıklamalarda 10 bin memur personel alımının yapılacağına yönelik ifadelerde bulunulmuştu. Bu alımda hangi kadrolara yönelik ilanların yayımlanacağına ulaşmak için buraya tıklayınız.

PTT 55 Bin Memur Alımı gündemde

PTT müdürü Kenan Bozgeyik tarafından peyder pey alımların yapılacağı bilgisi verilmiş, kamuoyuna aktarılmıştı. İlanda yer verilecek kadrolara ulaşmak için tıklayınız.

DİB 6100 kadro ihdası sonrası memur alımları yapılabilir

Resmi Gazete' de kadro ihdası alan DİB bünyesine çeşitli kadrolardan en az lise mezunu memur alımları yapılacak ve toplam sayı 6100 kişiden oluşuyor. İlanla alakalı detaylar için tıklayınız.

Bakan' dan açıklama gelmişti, 30 bin bekçi alımı tamamlanacak

Çarşı ve Mahalle Bekçisi alımında sayı 30 bine tamamlanacak. Resmi Gazete' de 10 bin kadro ihdası yayımlandı. Başvurular hakkında bilgi almak için tıklayınız.

Adalet Bakanlığı 15 bin kadrosu için memur personel alımı yapılacak

Bakanlık bünyesine çok farklı kadrolar üzerinden toplamda 15 bin memurun alımı gerçekleşecek. İlan hakkında bilgilendirmeler için tıklayınız.

Tarım Bakanlığı 10 bin memur alımı bekleniyor

Uzunca sürelerdir memur alımı yapmayan Tarım Bakanlığı' na yönelik alım süreçlerinin meclise taşınmasının ardından, memur alımlarının yapılması bekleniyor. Kadrolar ve detaylar için tıklayınız.

Sağlık Bakanlığı 19 bin memur alımı tamamlanacak

Bakanlık bünyesine 19 bin memur alımının yapılacağı aktarılmış ancak yalnızca 5 bin civarında memur alınmıştı. Yakın zaman içerisinde bakanlığa 13 bin memur alımı daha yapılması bekleniyor. İlan hakkında bilgilendirmelere erişmek için tıklayınız.

EGM bünyesine yeni birimden doğan personel ihtiyacı

Kamuya yapılan alımların yanı sıra açılan birimlerden dolayı da personel ihtiyaçları gündeme gelebilir. EGM 650 polis amirliğinde yeni birim kuruyor ve buradan doğan tahmini personel ihtiyacı 1500-2000 arasında olarak öngörülüyor. Muhtemel alımlar hakkında daha fazla bilgi için buraya tıklayınız.