Bir çok kamu kurumu veya kamu kuruluşu bünyesindeki memur personel eksikliğini karşılamak üzere farklı pozisyonlarda ve niteliklerde alım yapmaktadır. Bu bağlamda Devlet Personel Başkanlığı tarafından yayımlanan ilanlara gör, 5 farklı kurum bünyesine çok sayıda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPAN KURUMLAR:

Yayımlanmış olan ilanlara göre, 3 Üniversite, 1 Bakanlık ve 1 Kurum sözleşmeli personel alacak. Buna göre, Kafkas Üniversitesi 17, Atatürk Üniversitesi 55, Mimar Sinan Güzelsanatlar üniversitesi, Antalya Devlet opera ve Balesi Genel Müdürlüğü ve Roma Büyükelçiliği personel alımı gerçekleştirecek. Bu sebeple adaylardan bazı şartlar aranacak ve bu şartlar doğrultusunda adayların başvuruları kabul edilecektir.

ADAYLARDAN ARANAN BAŞVURU ŞARTLARI:

Adayların ilgili kurumlara, üniversitelere ve Bakanlığa başvuru yapabilmeleri için, 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesinde belirtilen şartlar doğrultusunda, T.C. vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bırakılmamış ve yoksun olmamak, Sağlık açısından görevini yapmasına engel olabilecek bir sağlık sorunu olmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak gibi şartlar aranır.Ayrıca alım yapacak Kurumların ilanlarına aşağıdan ulaşarak ilanların detaylarına ulaşabilirsiniz.

Kaskas üniversitesi: üniversite toplamda 17 kişilik boşluk ile, 10 hemşire, 2 Diğer Sağlık Personeli, 3 Sağlık teknikeri ve 2 Ebe alımı yapılacak. Adayların başvuru yapabilmeleri için ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS den lise, Ön Lisans ve Lisans seviyesinde sınava katılmış ve puan almış olmaları gereklidir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Atatürl Üniversitesi Atatürk Üniversitesi toplamda 55 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alacğaını belirtirken alımlarında farklı eğitim seviyelerinde olacağını da vurguladı. Buna göre Atatürk Üniversitesi 20 Lisans mezunu ve 35 Lise mezunu sözleşmeli hemşire alacak. Adaylardan değerlendirme için 2018 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavından lise ve Lisans seviyesinde puan almış olmaları gerektiğini belirtti. Detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Antalta DOB : Antalya Devlet Opera ve Balesi genel Müdürlüğü 1 kişilik boş kadro ile 1 Bale Sanatçısı alacağını belirtti. Bu yönde başvuru şartlarına göre adaylara sınav yapılacak. İlgili sınava başvurular ise en geç 19 Kasım 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Ayrıca adaylardan KPSS şartı aranmıyacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Dışişleri Bakanlığı ( Roma Büyükelçiliği ) : Elçilik bünyesindeki persoel eksikliğini gidermek için 1 kişilik sözleşmeli personel pozisyonunda Sekreter alımı yapacağını belirtti. Bu yönde adaylara sınav yapılacak. Ayrıca adaylardan Kamu Personeli Seçme Sınavı şartı aranmayacak olup başvurular en geç 23 Kasım 2018 tarihine kadar yapılması gerekmektedir. Detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi: Söz konusu üniversite bünyesine 1 kişilik boş kadro ile Teknisyen alacağını ve bu yönde adaylardan en az lise mezunu olmaları gerektiğini ve kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP94 puan türünden puan almış olmaları gerektiğini bildirdi. Başvuru şartları için ve detayl bilgi için Buraya Tıklayınız.

Diğer sözleşmeli personel alım ilanlarından haberdar olmak için ve bizi takip etmek için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek bildirim alabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.