Resmi Gazete'de 15 Kasım 2018 tarihinde yayımlanmış olan ilana göre Kafkas Üniversitesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için sözleşmeli olarak personel alımı yapacağını ilan etti. Buna göre Kafkas Üniversitesi farklı pozisyonlarda toplamda 17 kişilik kadro ile alım yapacak. Bu yönde adaylardan KPSS şartı ve 657 Sayılı Devlet memurları kanununa göre bazı şartlar aranacak.

HANGİ POZİSYONLARDA ALIM YAPILACAK?

Kafkas Üniversitesi bünyesine 17 kişilik boş kadro ile, Lisans mezunu 8 hemşire, Lise mezunu 2 hemşire, 1 Diğer Sağlık Personeli ( Odyometrist ), 1 Diğer Sağlık perosneli ( Perfüzyonist, 2 radyoloji Sağlık Teknikeri, 2 Ebe ve 1 Anestezi Sağlık teknikeri alımı yapılacak.

ADAYLARDAN HANGİ ŞARTLAR ARANACAK?

Kafkas Üniversitesi personel alım ilanına başvuru yapacak adaylarda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, herhangi bir sağlık sorunu olmamak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak ve bunu belgelemek, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için 2018 KPSSP94, Lisans için 2018 Yılı KPSSP3 ve Ön Lisans için 2016 yılı KPSSP93 puan türünden puan almış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak, Başvuru tarihi itibari ile 18 yaşını tamamlamış olmak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına ilanın resmi gazete de yayımlanması ile birlikte başlayacak olup yani 15 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayacak olup en geç 15 gün içerisinde yani en geç 30 Kasım 2018 tarihine kadar istenen belgeler ile birlikte Kafkas Üniversitesi yazı işleri müdürlüğüne yapılacaktır. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim