12 Kasım 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Antalya Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için Genel Müdürlüğüne Türl Uyruklu Misafir Sanatçı Çalışma Grubunda Temsili / Gün Başına Pozisyonunda sözleşmeli olarak 1 Bale Sanatçısı alımı gerçekleştirecek. Buna göre adaylardan belirtilen nitelikler yayımlandı ve sizlerle paylaşıyoruz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Antalya Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 1 kişilik kadro ile alımını yapacağı Bale Sanatçısı için adaylardan, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki birinci fıkrasındaki A bendinde bulunan 1, 2, 3, 4, 5, 6 ve 7 numaralı alt bendinde bulunan genel şartları taşımak ve Yükseköğretim Kurumu bünyesinde Müzik ve Sahne sanatları eğitimi veren fakülte, akademi ve konservatuarların bale bölümünde en az lise düzeyinde eğitim almış veya Lisans eğitimine devam ediyor olmak şartları aranır.

BAŞVURULAR:

Adaylar başvurularına ilanın yayım tarihi olan 12 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 19 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını, Başvuru Dilekçesi, 2 adet fotoğraf, Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Adli Sicil kaydı ve Diploma örneği ile şahsen başvuru yapacaklardır. Bu doğrultuda Antalya Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü 20 Kasım 2018 tarihinde Antalya Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü, Haşim İşcan Kültür Merkezi Muratpaşa/Antalya'da saat 10:00 da sınav yapacaktır. İlan hakkında detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.

Editör: TE Bilisim