14 Eylül 2022 tarihli personel alımı ilanları yayımlandı. Az Önce gelmiş olan ilana göre Orta Doğu Teknik Üniversitesi bünyesineki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4. Maddesinin B Fırkasına göre Yazılı ve sözşü sınav yapılmaksızın Mülakatsız Personel Alımı yapılacak. Alımlar Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden gerçekleştirilecek.

24 Sözlşemeli Personel Alımı Kontenjan Dağılımı Nedir?

Orta Doğu Teknik Üniversitesi 24 kişilik boş kadro ile bünyesine kadın Erkek adaylar içerisinden personel alımı yapacak. Buna göre,

  • 5 Büro Personeli,
  • 4 Koruma ve Güvenlik Güvenlisi,
  • 1 Tekniker,
  • 11 Destek Personeli (Temizlik Hizmetleri),
  • 3 Destek Personeli (Basit Bakım + Temizlik Hizmetler,

olmak üzere toplamda 24 sözleşmeli personel alınacaktır.

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Nitelikler Nelerdir?

ODTÜ Personel alımı  başvuruları için genel olarak 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 48. maddesindek nitelikler aranacak. Ayrıca Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartları aranacak.

Özel Olarak İse adyaların 2020 yılında yapılan KPSS'den Lise ,.,n P94, Ön Lisans iÇin P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 60 Puan almış olmak şartı aranacak. 

Mezuniyete Göre ve Kadroya Göre Özel Nitelikler:

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Başvuru Süreci ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde gerçekleştirilmesi gereklidir. Buan göre başvurular 14 Eylül 2022 tarihi ile başlamış olup en geç 30 Eylül 2022 tarihine kadar başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece İstenen belgelerle birlikte şahsen yapılacaktır.

Başvuru Adresi: Orta Doğu Teknik Üniversitesi/Evrak ve Arşiv Müdürlüğü– Üniversiteler Mahallesi Dumlupınar Bulvarı No:1 Çankaya/Ankara