Marmara Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. 24 Kasım 2022 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Marmara Üniversitesi bünyesine 657 Sayılı Devlet memurları kanunun 4. maddesinin B fıkrasına göre sözleşmeli 42 Personel alımı gerçekleştirilecektir. Kadın Erkek adaylar içerisinden personel alımı yapılacak olup mezuniyete göre kontenjan dağılımı ve başvuru şartları haberde.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı:

Ön Lisans Mezunu: 9 Büro Personeli, 20 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 6 Tekniker,

Lisans Mezunu: 1 Mühendis, 11 Büro Personeli,

Başvuru İçin Adaylardan Hangi Şartlar Aranacak?

Marmara Üniversitesi personel alımında adaylardan genel başvurusu olarak 657 sayılı devlet memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise KPSS, Eğitim, Mesleki şartlar aranacak. Ayrıca Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak şartı aranacaktır. Bu kapsamda adaylardan,

KPSS Şartı Nedir?

2022 yılında yapılan KPSS'den Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50 puan almış olmak gereklidir.

Eğitim şartı Nedir?

Başvurular Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden yapılacağından adayların ilgili bölümlerden mezun olmuş olmaları gereklidir. Aşağıdaki tabloda yer alan eğitim alanından mezun olmak gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Marmara Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın resmi gazetede yayımlanması ile birlikte başladı. Bu kapsamda 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gereklidir. Başvurular sadece Elektronik ortamda yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 24 Kasım - 8 Aralık 2022

Başvuru Adresi: https://persis.marmara.edu.tr/

İLANIN TAM METNİ

Editör: TE Bilisim