Kamuya yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımında so güne geldik. 4 Kurum bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yayımlanmış olan sözleşmeli personel alımı için en az Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden olmak üzere KPSS en az 50 puan ile 286 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Henüz başvuru yapmamış olan adaylar aşağıdaki bağlantıları kullanarak ilanların detaylarına ulaşabilecekler.

4 Kurum 286 Sözleşmeli Personel Alımı Yapıyor!

Aşağıdaki kurumlara 286 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Alımlar farklı alanlarda olmak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında 4/B fıkrasına göre alım yapılacak. 

Sahil Güvenlik Komutanlığı 84 Sözleşmeli Personel Alımı:

Sahil Güvenlik bünyesine 84 kişilik kadro ile 16 farklı şehirde olmak üzere 8 farklı kadroda personel alımı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda alım yapılacak kontenjanlar " 51 Hizmetli, 12 Garson, 15 Berber, 1 Büro Personeli ( Hesap Sorumlusu )  1 Büro Personeli ( Mal Sorumlusu ), 1 Motor Teknisyeni, 1 Elektronik Teknisyeni, 1 İnşaat Teknikeri " kadrolarında gerçekleştirilecektir. Bu kapsada adaylardan KPSS, Yaş ve mesleki özel nitelikler aranacak. KPSS'den P94, P93 veya P3 puan türünden en az 60 puan almış olanlar başvuruda bulunabilecektir. 

Başvuru ve diğer bilgiler BURADA

Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi 143 Sözleşmeli Personel Alımı:

GOP toplamda 143 kişilik kadro ile ist,istihdam edilmek üzere " 30 Hemşire,  31 Destek personeli, 2 Teknisyen, 1 Laborant, 22 Sağlık Teknikeri, 10 Büro personeli, 16 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 18 Destek personeli, 2 Tekniker, 1 Kimyager, 3 Büro Personeli, 4 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Spor Uzmanı " alımı yapılacaktır. Bu kapsamda başvurularda Taban 50 KPSS Puanı şartı aranacak olup Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu sözleşmeli personel alınacaktır.

İlanın detayları BURADA

Bursa Teknik Üniversitesi 36 Sözleşmeli Personel Alımı:

Üniversiteye Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden olmak üzere " 1 Mühendis, 1 Kütüphaneci, 1 Diyetisyen,  3 Tekniker, 6 Teknisyen, 5 Büro personeli, 19 Destek Personeli " alımı gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda başvurularda 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B maddesindeki nitelikler aranacak. Başvuru için taban 60 KPSS Puanı kullanılacaktır.

İlanın Detayları BURADA

Iğdır Üniversitesi 23 Sözleşmeli Personel Alımı:

Iğdır Üniversitesine sözleşmeli olarak personel alınacak. Bu kapsamda yapılan alımlar "  1 Avukat, 5 Büro personeli, 10 Destek Personeli, 3 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 1 Tekniker, 2 Teknisyen " kadrolarında gerçekleştirilecektir. Bazı kadrolarda güncellemeler Resmi gazetede yayımlanmıştır. Aynı zamanda başvurular taban 55 KPSS Puanı ile gerçekleştirilecektir.

İlanın Detayları BURADA

Başvurularda Son Gün!

Geçtiğimiz günlerde yayımlanmış olan personel alımı ilanları için adayların son şansı. Başvuruları 29 Mayıs 2023 tarihinde sona erecek ilanlara yukarıdan ulaşabilirsiniz. İlgili 4 Kurum içinde başvurular sona ermek üzere

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İşin Olsa İnstagram >>>>> BURAYA

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA