Kafkas Üniversitesi Personel alımı başvuruları başladı. Resmi Gazetede 11 Kasım 2021 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre Kafkas Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere Lise ve Lisans mezunu personel alınacak. KPSS Puanı şartı aranacak. Ancak Eczacı Alımı için KPSS Şartı aranmayacak olup ibraz ettiği diploma veya geçici mezuniyet belgelerinde diploma puanı bulunmak zorunludur.

Alım Yapılacak Kontenajnalar:

11 Hemşire Alımı: Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü Mezunu olmak.

10 Hemşire Alımı: Hemşirelik Lisans Mezunu olmak.

5 Ebe Alımı: Ebelik Lisans Mezunu olmak.

3 Eczacı Alımı: Fakültelerin Eczacılık Bölümlerinden mezun olmak.

1 Biyolog Alımı: Fakültelerin İlgili Bölümünden Mezun olmak.

1 Diğer Sağlık Personeli  Alımı: Yükseköğretim Kurumlarının Anestezi Programı ön lisans mezunu olup, hasta ve yaşlı bakımı ve ilk yardımcı belgelerine sahip olmak.

Başvuru İçin Hangi Nitelikler Aranacak?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki nitelikeri taşıyor olmaları gereklidir. Ayrıca Hemşirelik Bölümüne eşdeğer diğer bölüm mezunları, hemşire unvanına başvuru yapamaz.

Özel Olarak ise;

2020 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans mezunu adaylardan P3 puan türünden puan almş olmak gereklidir.

Başvuru Süreci Ne Zaman Sona Erecek?

Başvuru süreci ilanın yayım tarihi ile başlamış olup en geç 15 gün içerisinde yapılmış olması gereklidir. Buna göre başvurular 11 - 25 Kasım 2021 tarihleri arasında yapılacak olup, aşağıdaki belgeler ile başvuru yapılacaktır.

Başvuru Dilekçesi, Başvuru Formu ,1 adet fotoğraf,2020 yılı KPSS sonuç belgesi, Nüfus cüzdan fotokopisi, Diplomanın önlü arkalı fotokopisi veya Mezuniyet Belgesinin Karekodlu e-Devlet Çıktısı , Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge ile birlikte yapılan başvurular kabul edilecektir.

İLANIN TAM METNİ