Kafkas Üniversitesi personel alımı ilanı yayımlandı. Az Önce gelmiş olan duyuruya göre Kafkas Üniversitesi bünyesine Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunu adaylar içerisinden 156 Sözleşmeli Personel alımı yapılacak. Alımlar 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere 4/B kapsamında gerçekleştirilecektir. Adaylara herhangi bir Mülakat yapılmaksızın alım yapılacak. Peki kontenjan dağılımı nedir? Nasıl Başvuru yapılacak? Şartlar nelerdir? Detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

11 Mart 2023 Tarihli İlanda Güncelleme Geldi!

Az Önce 11 Mart 2023 tarihi ile gelmiş olan yeni duyuruya göre ilandan bazı kadrolarda güncelleme yapılacak bazı kontenjanların iptaline karar verilmiştir. 10 mart 2023 tarihinde yayımlanan ilan ile 161 sözleşmeli personel alımı yapılacaktı. Ancak bazı kadrolarda güncelleme geldi. İşte yayımlanan yeni güncelleme:

657/4-B (SÖZLEŞMELİ PERSONEL) ALIMI İPTAL İLANI 10.03.2023 tarihli ve 32128 sayılı Resmî Gazete'de Yayımlanan Sözleşmeli Personel Alım İlanımızdan aşağıdaki kadro ilanlarımız iptal edilmiştir.

Lise, Ön Lisans ve Lisans Kontenjan Dağılımı Belli Oldu!

Lise Mezunu: 3 Aşçı, 6 Bakım Onarım, 25 Temizlik Görevlisi,  2 Şoför,  5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 4 Teknisyen, 2 Hemşire, 

Ön Lisans Mezunu: 2 Matbaacı, 36 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 6 Tekniker, 15 Röntgen Teknisyeni, 15 Sağlık Teknikeri, 18 Büro Personeli,

Lisans Mezunu: 10 Büro Personeli, 1 Programcı, 1 Spor Uzmanı (cankurtaran), 1 Ebe, 2 Hemşire, 1 Veteriner Hekim, 1 Diş Tabibi,

Mülakatsız Personel Alımı Yapılacak!

Sözleşmeli personel alımları KPSS puanı ile yapılacak. Adayların 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için P3 puan türünden en az 55 puan almış olmak gereklidir.

Bu kapsamda değerlendirmelerde KPSS Puanı kullanılacak. En yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile değerlendirme yapılacak olup Herhangi bir Mülakat yapılmaksızın atama gerçekleştirilecektir.

Başvuru İçin Aranancak Şartlar Nelerdir?

Üniversite genel olarak adaylardan" Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak " şartlar aranacak.

Ayrıca adayların herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak gereklidir.

Kadrosuna göre Özel Nitelikler Nelerdir?

Başvurular Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Üniversite personel alımı başvuruları ilanın yayımlanması ile birlikte başlamış olup en geç 15 gün içerisinde başvuruların yapılmış olması gerekmektedir. Başvurular sadece şahsen yapılacak.

Başvuru Tarihleri: 10 - 26 Mart 2023

Başvuru Adresi: Kafkas Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı Kat:2 Merkez/Kars

İLANIN TAM METNİ

Başvuru Belgeleri Nelerdir?

1- Başvuru Dilekçesi

2- Başvuru Formu

3- 1 adet fotoğraf

4- 2022 yılı KPSS sonuç belgesi (Diş Tabibi pozisyonu hariç)

5- Nüfus cüzdan fotokopisi

6- Mezuniyet Belgesinin Karekodlu e-Devlet Çıktısı

7- Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge.