İŞKUR personel alımı ilanı yayımlandı. Resmi Gazetede 30 Nisan 2023 tarihi ile yayımlanmış olan personel alımı ilanına göre İŞKUR kendi bünyesinde görevlendirilmek üzere 125 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacağını açıkladı. Bu kapsamda İŞKUR 26 Şehirde taşra teşkilatına 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 4/B fırkasına göre istihdam edilmek üzere sözleşmeli personel alımı için herhangi bir mülakat yapılmayacak.

Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak Şehirler

İŞKUR kendi bünyesinde görevlendirmek üzere 26 fakrlı şehirde Büro personeli alımı yapacak. Ön Lisans mezunu memur alımı il kontenjan dağılımı şöyledir;

- Ağrı 2 Kişi,

- Amasya 1 Kişi,

- Artvin 1 Kişi,

- Aydın 1 Kişi,

- Bilecik 1 Kişi,

- Bitlis 1 Kişi,

- Bursa 13 Kişi,

- Düzce 1 Kişi,

- Erzincan 1 Kişi,

- Gaziantep 6 Kişi,

- Hakkari 1 Kişi,

- İstanbul 60 Kişi,

- İzmir 1 Kişi,

- Kahramanmaraş 1 Kişi,

- Kars 1 Kişi,

- Kilis 2 Kişi,

- Kocaeli 9 Kişi,

- Konya 6 Kişi,

- Kütahya 1 Kişi,

- Manisa 2  Kişi,

- Muğla 3 Kişi,

- Niğde 1 Kişi,

- Rize 1 Kişi,

- Şırnak 1 Kişi,

- Tekirdağ 6 Kişi,

- Yozgat 1 Kişi,

olmak üzere toplamda 125 Sözleşmeli Büro Personeli Alımı gerçekleştirilecek.

BAŞVURU YAPACAK ADAYLAR İNSTGRAMDA BULUŞTU BİLE! TIKLA SENDE KATIL

Başvuru İçin Adaylardan Aranacak Şartlar Nelerdir?

İŞKUR Büro Personeli alımı için adaylar başvurularını yapabilmeleri için öncelikle bazı nitelikleri sağlıyor olmaları gerekmektedir. Buna göre genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu 48. maddesindeki şartlar aranacak. Özel olarak ise, KPSS, Yaş, Eğitim şartları aranacak.

Genel Şartlar:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Herhangi bir suç hükümlülüğü olmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak gibi genel nitelikler aranacak.

Ayrıca Herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan yaşlı veya emekli aylığı almıyor olmak ve Herhangi bir kamu kurumunda çalışmakta iken görevden veya meslekten ihraç edilmemiş olmak şartlarıda genel nitelik sayılmaktadır.

KPSS Taban Puan Şartı Ne Olacak?

Büro personeli alımları için adayların 2022 yılı KPSS Puanına sahip olmaları gerekmekte olup Ön Lisans seviyesinde KPSSP93 puan türünden en az 70 puan almış olmak şartı talep edilmektedir.

Mülakatsız Personel Alınacak!

Alımlar KPSS Puanı ile yapılacağından adaylara herhangi bir Mülakat yapılmaksızın sadece KPSSP93 puan türü esas alınmak üzere en yüksek puandan en düşük puana kadar yapılacak sıralama ile Herhangi bir yazılı veya sözlü sınav yapılmaksızın büro personeli alınacaktır.

Yaş şartı Var Mı?

İlana son başvuru tarihi ( 22 Mayıs 2023 ) itibari ile  18 yaşını tamamlamış ve 35 Yaşından büyük olmamak gerekmektedir.

Ön Lisans Eğitim Şartı:

Yükseköğretim kurumlarının Adalet, Bilgisayar Operatörlüğü, Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Teknolojisi, Bilişim Güvenliği Teknolojisi, Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı, Dış Ticaret, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, İnsan Kaynakları Yönetimi, İşletme, İşletme Yönetimi, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları, Sosyal Güvenlik ön lisans programlarından birinden mezun olmak

İŞKUR Büro Personeli Alımı Başvurusu Ne Zaman Nasıl Yapılacak?

İŞKUR bünyesine alımlar Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecektir. Buna göre başvurular sadece e-Devlet şifresi ile online olarak gerçekleştirilecektir

Başvuru Tarihleri: 8 - 22 Mayıs 2023

Başvuru Adresihttps://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr

İLANIN TAM METNİ BURADA

TÜM BÜRO PERSONELİ ALIMI İLANLARI BURADA

YENİ İLANLARDAN HABERDAR OLMAK İÇİN İŞİN OLSA MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİNİZ

İOS Uygulama İçin >>>> BURAYA

Android Uygulama için >>>> BURAYA

Editör: TE Bilisim