Boğaziçi Üniversitesi personel alımı yapacak. Az Önce 5 Aralık 2022 tarihi ile Resmi gazetede yayımlanmış olan ilana göre Boğaziçi Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 657 Sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında istihdam edilmek üzere KPSS B Grubu puan sırasına göre herhangi bir Mülakat yapılmaksızın sözleşmeli personel alımı yapılacak. Lise, Ön Lisans ve Lisans Mezunu kontenjan dağılımı nedir? Detayları İşin Olsa ekibi olarak sizlerle paylaşıyoruz.

Mezuniyete Göre Kontenjan Dağılımı Nedir?

Lise Mezunu: 15 Teknisyen ve 16 Detsek Personeli

Ön Lisans Mezunu: 2 Büro Personeli

Lisans Mezunu: 8 Büro Personeli

Başvuru İçin Adaylardan Aranan Şartlar Nelerdir?

Boğaziçi Üniversitesi sözleşmeli personel alımında başvurular sadece bazı nitelikler doğrultusunda gerçekleştirilecek. Buna göre genel olarak 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki şartlar aranacak. Buna göre " Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi olmamak" şartları aranacaktır.

Özel Başvuru Şartları Nedir?

Adaylardan özel olarak,

- 18 yaşını tamamlamış olmak,

- Vardiyalı sistem de çalışabilecek olmak,

- Daha önce Görev yapılan Kamu Kurum veya Kuruluşundan disiplin cezası ile ayrılmamış olmak,

- 2022 yılında yapılan KPSS'den Lise çi P94, Ön Lisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSp3 puan türünden en az 50 puan almış olmak,

Ayrıca aşağıda tabloda belirtilen şartların sağlanıyor olması gereklidir.

Başvurular Ne Zaman Yapılacak?

Boğaziçi Üniversitesi personel alımı için başvurular ilanın yayımlanması ile birlikte başladı. 15 gün sürecek olan başvurular sadece şahsen istenen belgelerle yapılacaktır.

Başvuru Tarihleri: 5 - 20 Aralık 2022

Başvuru Adresi: Boğaziçi Üniversitesi Hisar Kampüsü’ndeki başvuru noktasına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir

İLANIN TAM METNİ VE İSTENEN BELGELER