Polis Akademisi Başkanlığı yeni duyuru yayımladı. Polis alımı ilanı beklenirken Polis Akademisinden gelmiş olan duyuruya göre Lise mezunu polis alımı hakkında PMYO yedek duyurusu geldi. Bu kapsamda yayımlanan ilana göre 2022 yılı PMYO kapsamında yedek aday planlaması yapıldı. Söz konusu yedek planlamaya göre 58 Erkek polis alımı yani yedek aday planlaması yapıldı.

Lise Mezunu Polis Alımı Hakkında Duyuru:

PMYO için gelen duyuruya göre 2022 yılı PMYO alımlarında istifa eden veya kyıt belgeklerini yatırmayan adayların yerine yedek aday planlaması yapılmıştır. Buna göre, Polis Akademisinden gelmiş olan duyuruya göre 58 Erkek aday planlaması yapıladı. Söz konusu duyuru:Ç,

2022-2023 eğitim-öğretim dönemi için Polis Meslek Yüksekokullarına planlanan adaylardan kayıt yaptırmayan ve istifa eden adayların yerine 58 erkek adayın planlaması yapılmıştır.

Yedek Planlama Sonuçları Açıklandı!

Polis Akademisinden 5 Kasım 2022 tarihinde gelen duyuruya göre " 2022 Yılı PMYO Giriş Sınavı 3. yedek aday planlama sonuçları açıklanmıştır. " 

İlgili sonuçlar sadece İnternet ortamında açıklanmış olup adaylara bunun dışında herhangi bir bilgilendirme yapılmayacaktır.

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

POMEM Polis Alımı Bekleniyor!

KPSS sonuçlarının açıklanmasından sonra adaylar Polis alımı haberini beklemeye başladılar. Bu yönde daha önce de Yayımlanan 29. dönem pomem hakkında yönetmelik değişmişti.

İLGİLİ HABER: https://www.isinolsa.com/polis-alimi/pomem-saglik-sarti-giris-yonetmeligi-degisti-29-pomem-geliyor-h42533.html