3 Belediye Başkanlığı 2019 yılı gelmeden persnonel alım ilanları açıkladı! Kamu kurumlarına atanmada esas alınan KPSS puanı düşük alan adayların bu alımlara başvuru yapabilme imkanı olacak. Bilindiği gibi bir çok kamu kurumuna atamalarda KPSS'en 70 ve üzeri puan istenilmekte. Puanı daha düşük alan adaylar bir çok alımda başvuru imkanı bulunmamakta. Düşük KPSS ile alım yapan kurumlar hangileri, Belediye Başkanlıklarından 3 yeni ilan açıklandı. İşte detaylar..

24 PERSONEL ALINACAK!

Mardin Nusaybin Belediyesine 30 yaşını doldurmamış adaylar arasından 24 personel alınacak. Adayların 15 Ocak tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor. Sözlü mülakat sınavı için 4 Şubat tarihinde yapılacağı açıklandı. Zabıta memuru alımında adayların fiziki şartları taşımaları gerekiyor. Sosyolog, Tekniker, VHKİ, Mühendis, Psikolog, Tahsildar ve Memur kadrolarında alımlar yapılacak.

İlan detayları için tıklayın

DÜŞÜK PUAN İLE 7 FARKLI KADRODA ALIM YAPILACAK!

Derik belediyesinin açıkladığı ilanda ise bay bayan zabıta memuru, memur kadrosunda alım, muhasebe memuru, veznedar, evlendirme memuru alımları yapılacak. Başvurularda önlisans ve lisans mezunu olmak istenilecek. Adayların KPSS'den 55 ve üzeri puan alması başvuru için yeterli olacak. 4 Şubat tarihi ile 8 Şubat tarihleri arasında başvuru yapılabilecek. Başvurularda zabıta alımları şahsen yapılabilecek.

İlan detayarı için tıklayın

ZABITA MEMURU ALIMI

Devlet Personel Başkanlığından açıklanan ilana göre Zabıta memuru kadrosunda 60 KPSS puan ve üzeri 2 kişi alınacak. Adayların önlisans mezunu olması istenilecek. Uludere Belediyesinde zabıta memuru kadrosundaki başvurular 7 Ocak tarihinden itibaren alınmaya başlanacak. Son başvuru tarihi ise 4 Şubat tarihine kadar devam edecek. Başvurular sadece şahsen yapılabilecek.

İlan detayları için tıklayın

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA