Kamu kurumlarına düşük KPSS puanı ile memur alım ilanları açıklanmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde açıklanan ve düşük puan ile alım Belediyelerden Mardin Nusaybin'e 24 personel alımı yapılacak. Başvurularda 30 yaşını doldurmamış adaylar başvuru yapabilecek.

657 sayılı Devlet Memuru Kanunda belirtilen genel şartlar ile başvuru özel şartlarına sahip olan adayların başvuru yapabileceği personel alımlarından bir tanesi daha duyuruldu. Derik Belediyesinde istihdam edilecek olan 7 farklı kadrodaki alımlarda eğitim düzeyinde iki yıllık meslek yüksek okullarından mezun olmak ve dört yıllık lisans mezunu olmak gerekli olacak. Adaylar Derik Belediyesi alımlarından hangi kadrolara başvuru yapabilecek.

Bay - Bayan 2 zabıta memuru alımlarında lisans mezunu olmak gerekli olacak. KPSS P3 puan türünden en az 55 almak yeterli olacak.

Muhasebe memuru kadrosundaki 1 kişilik alımlarda İİBF, Siyasal Bilgiler fakültesi mezunu olmak gerekiyor.

Memur kadrosunda önlisans mezunu olan Büro yönetimi, yerel yönetimler, Mahalli İdareler, İşletme, Muhasebe bölümü mezunlarından 3 kişi, Lisans mezunu olan adaylar arasından ise 2 kişi alınacak. KPSS'den en az 55 ve üzeri puan almak gerekli olacak.

Veznedar kadrosundaki alımlara başvurular Muhasebe bölümü mezunları arasından yapılacak.

Evlendirme Memuru alımlarında ise İİBF, Siyasal Bilimler Fakültesi mezunları başvuru yapılabilecek. Bu kadroda 1 kişi istihdam edilecek.

BAŞVURU DETAYLARI;

Başvurular için derik belediyesi resmi internet sitesi üzerinden iş talep formu ve diğer istenilen belgelerin 4 Şubat tarihi ile 8 Şubat tarihi arasında mesai saatleri içerinde müracaat edilebilecek. Zabıta memuru kadrosundaki alımlar şahsen yapılacak.

Yayımlanacak personel alımı ilanlardan anında haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA