Kamu kurumlarına düşük KPSS ile memur alımı yapılmaya devam ediyor. Mardin Nusaybin Belediye Başkanlığına 21 farklı alanda memur alımı yapılacak.!

657 sayılı devlet memurları kanunda belirtilen şartları taşıyan adayların başvuru yapabilecekleri alımlarda erkek ve kadın adaylar için lise, önlisans ve lisans mezunu olmak ayrıca KPSS'den en az 55 ve üzeri almak gerekli olacak. Hangi kadrolarda alım yapılacak?

HANGİ KADROLARDA ALIM YAPILACAK.

Alımlar VHKİ, Tahsildar, Memur, Sosyolog, Tekniker, Mühendis, Zabıta, Bilgisayar İşletmeni kadrolarında olacak. Adaylar bu kadrolardaki başvurularını 24 Aralık tarihinden itibaren yapabilecek. Son başvuru tarihi ise 15 Ocak tarihi saat 17:00'a kadar yapabileceği açıklandı. Buna göre Nusaybin yazı işleri Müdürlüğüne şahsen ya da iadeli taahhütlü olarak başvuru yapılabilecek. Başvuru yapılan kadrolarda kadro sayısının 5 katı kadar aday mülakat sınavına alınacaklar. Mülakat sınavına girmeye hak kazanan adaylar 23 Ocak tarihinde açıklanacak.

İLAN DETAYLARI;

Yaş şartında adayların 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekmektedir. Zabıta memuru kadrosundaki alımlarda fiziki şartları taşımak gerekli olacak. İlan edilen kadrolardaki mezun olan öğrenim şartları ile KPSS şartlarını taşımak gerekli olacak.

Başvuru genel şartları ile özel şartlarını başvuruda istenilen belgelere erişmek için aşağıdaki bağlantıdan başvuru kılavuzuna erişebilirsiniz. Diğer ilanlardan haberdar olmak için İşin Olsa Mobil Uygulaması indirerek bildirim alarak haberdar olabilirsiniz.

İlana erişmek için tıklayın

İşin olsa mobil uygulaması

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim