Kamu kurumlarında A grubu memur atamaları ile diğer kadrolardan; bilişim personeli alımı, icra müdürü alımı ve zabıt katibi ve memur alımları yapılacak. 

7  Bakanlık ve kamu kurumu toplamda 1014 memur alımı yapılacak. Bu kurumlar ise şu şekilde olacak: Adalet Bakanlığı, Yüksek Seçim Kurulu, Devlet Hava Meydanları İşletmesi, Türkiye Adalet Akademisi ile Jandarma Genel Komutanlığı olacak.

İCRA MÜDÜRÜ ALIMI;

Adalet Bakanlığına bağlı adliyelerde görevlendirilecek olan icra müdürü ve icra müdür yardımcısı alımlarında toplamda 700 kişi istihdam edilecek. Adalet Bakanlığı ÖSYM tarafından yapılacak sınavlardan başarılı olma şartı ile mülakat sınavından gerekli olan puanı alan adayları merkezi kura ile atayacak. Buna göre başvurularda 35 yaş şartı bulunuyor. Son başvuru tarihi 11 Kasım olan İcra Müdürlüğü sınavı detayları linkte.

YSK KATİP VE BİLİŞİM PERSONELİ ALIMI

Yüksek Seçim Kurlu merkez ve taşra da çok sayıda personel alacak. Buna göre merkez kadrolar; Mühendisi, çözümleyici, programcı, teknisyen, bilgisayar işletmeni ve VHKİ şoför kadrolarında, sekreter, santral memuru, kaloriferci hizmetli kadrolarında olacak. Taşra teşkilatlarında zabıt katibi ve hizmetli olacak ise 201 kişi alınacak. Başvurularda lise mezunu olmak yeterli olacak. İlan detayları için tıklayın.

JGK BİLİŞİM PERSONEL ALIMI

Jandarma Genel Komutanlığına bilişim personeli alınacak. Başvurular 8 Ekim ile 25 Ekim tarihleri arasında alınacak. Adaylar sözleşmeli statüde görevlendirilecek. Buna göre internet ortamından başvuruların yapılması istenilmektedir. Detaylar için tıklayın

DHMİ KPSS İLE MEMUR ALIMI

Devlet Hava Meydanları İşletmesine KPSS P48 puan türünden en az 80 ve üzeri puan alan adaylar için müfettişlik sınavı alınacak. Başvurular 8 Kasım tarihine kadar internet ortamında tamamlamak gerekli olacak. İlan detayları için tıklayın.

TAA GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI;

Türkiye Adalet Akademisi Koruma ve Güvenlik Görevlisi statüsünde 40 kişi istihdam edilecek. Adayların KPSS puan türlerinden en az 70 ve üzeri almak gerekmektedir. Eğitim düzeyinde en az lise mezunu olmak, özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak gerekli olacak. Yaş şartında ise en az 18 yaşını tamamlamış olmak ve en fazla 30 yaşını bitirmemiş olmak istenilecek. Fiziki şartlarda ise erkek adaylar 170- kadın adaylar 160 cm'den kısa boylu olmamak gerekli olacak. İlan detayları için tıklayın.

HSK VHKİ ALIMI;

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kuruluna Genel İdari Hizmetler sınıfında Veri ve Hazırlama Kontrol İşletmeni olarak 5 kişi alınacak. Adaylara ayrıca uygulama sınavı yapılacak. Buna göre uygulama sınavında e az 90 kelime yazan adaylar başarılı olacaklar. İlan detayları için tıklayın.

GÖÇ İDARESİ UZMAN ALIMI;

İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Genel Müdürlüğü uzman yardımcısı alımı gerçekleştirecek. Adayların 4 yıllık lisans mezunu olması ve KPSS puan türlerinden en az 80 ve üzeri puan almış olmaları gerekli olacak. Yaş şartında en fazla 35 yaşını doldurmamış olmak gerekecek. Başvurularda son gün ise 28 Ekim olarak açıklandı. İlana başvuru için detaylar linkte.

İŞİN OLSA

Editör: TE Bilisim