Devlet Personel Başkanlığı tarafından geçtiğimiz günlerde ilan edilen duyurulara göre kamuya farklı pozisyonlarda alım yapılak. Bu doğrultuda duyuruları geçtiğimiz günlerde yayımlanan ilanlara göre 3 kamu kurumu bünyesindeki memur personel eksikliği için alım yapacak. Bu 3 kurumun başvuruları başlamak üzere ve İşin Olsa ekibi olarak sizler için bu ilanlar hakkında detaylı bilgi veriyor olacağız.

ALIM YAPACAK 3 KURUM VE POZİSYONLARI:

Sözünü ettiğimiz bu 3 kurum farklı pozisyonlarda alım yapacak. Buna göre, Yargıtay Başkanlığı, 38 kişilik boş kadro ile, Lise mezunu 33 Destek Personeli ( Hizmetli ), lise mezunu 3 Sözleşmeli Teknisyen (Sıhhi Tesisat), Lisans Mezunu 1 Sözleşmeli Mühendis (İnşaat) ve Lisans mezunu 1 Sözleşmeli Mütercim - Tercüman olmak üzere toplamda 38 kişi alacak.

Milli Güvenlik kurulu ise, 20 kişilik boş kadro ile 6. Dereceli 20 Uzman yardımcısı alacak.Şırnak Belediyesi ise, 10 kişilik boş kadro ile, 2 Kişi Ön Lisans mezunu ve 8 Kişi Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapacak.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Söz konusu ilanlara başvuru yapacak adaylardan bazı nitelikler aranmaktadır. Bu doğrultuda söz konusu ilanlara en az lise mezunu olan adaylar başvuru yapabilecekler. Alım kadroları farklı kadrolara yapılacak olup alım kadrolarında, Lise, Ön Lisans ve Lisans mezunları için kadrolar bulunuyor. Adaylardan genel olarak ise, 657 Sayılı Devlet Memurları kanunun 48. maddesindeki genel şartlar doğrultusunda, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek gibi nitelikler aranacak.

Özel olarak ise adaylardan, ÖSYM tarafından 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından , Lise mezunları için KSSP94, Ön Lisansm ezunları için KPSSP93 ve Lisansm ezunları için KPSSP3 puan türünden en az 65, 70, 75 veya 80 pua ve üzeri puan almış olmaları ve Sınav tarihi itibari ile 35 yaşından büyük olmamaları gerekmektedir.

Ayrıca İlgili Şırnak belediyesi için için adaylardan Zabıta memuru kadrosuna göre, 30 yaşından büyük olmamak, Erkeklerde 167 cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi nitelikler aranacak.

BAŞVURULAR:

Başvuru yapacak adaylar başvurularına 19 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilirler. Buna göre Yargıtay başkanlığı için en geç 23 Kasım 2018 tarihne kadar, Şırnak belediyesi içni en geç 23 Kasım 2018 tarihine kadar ve Milli Güvenlik Kurulu için en geç 30 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İlgili ilanlar hakkında daha detaylı bilgi almak ve başvuru yapmak için aşağıdaki bağlantıları kullanarak ilanlara ulaşabilirsiniz.

Yargıtay Başkanlığı İlanı

Şırnak Belediyesi İlanı

Milli Güvenlik Kurulu İlanı

DİĞER MEMUR ALIM İLANLARI:

Diğer Memur alımı ilanları hakkında anında bilgi almak için İşin Olsa Mobil uygulamasını telefonunuza indirerek anında bildirim alabilirsiniz.

Facebook Grubumuz İçin Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa Android Uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.

İşin Olsa İOS uygulamasını indirmek için Buraya Tıklayınız.