Devlet Personel Başkanlığı tarafından 01 Kasım 2018 tarihli yayımlanmış olan ilana göre Şırnak Belediyesi bünyesindeki personel eksikliğini gidermek için farklı eğitim seviyelerinde 10 kişilik boş kadro ile Zabıta memuru alımı yapacağını belirtti. Buna göre adayların başvuru yapabilmeleri için belirtilen nitelikleri taşımaları gereklidir.

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Başvuru yapacak adaylar öncelikle KPSS den en az 65 puan almış olmaları gerekir. Bütün nitelikleri taşıyan bayan ve erkek adaylar başvuru yapabilecekler. Şırnak Belediyesi bünyesine 10 kişilik boş kadro ile, 2 Kişi Ön Lisans mezunu ve 8 Kişi Lisans mezunu Zabıta Memuru alımı yapacak.

 Buna göre adaylardan genel olarak, kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, herhangi bir suç hükümlülüğü bulunmamak, Erkek adaylar için askerliğini yapmış veya askerlik ile ilgisi bulunmamak, Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek ve Daha önce çalıştığı kamu kurumu veya kamu kuruluşundan disiplin suçu almamış olmaları gerekmektedir.

Ayrıca adaylardan özel olarak, ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Ön Lisans mezunları için 2016 yılı KPSSP93 ve Lisans mezunları için 2018 yılı KPSSP3 puan türünden en az 65 puan almış olmak, Yapılacak sınav başvuru tarihi itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkeklerde 167cm ve bayanlarda 160 cm boyundan kısa boylu olmamak gibi nitelikler aranırç

BAŞVURULAR:

Başvuru yapaca kadaylar başvularına 19 Kasım 2018 tarihi itibari ile başlayabilir ve en geç 23 Kasım 2018 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Buna göre adaylar başvurularını, Şırnak Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğüne şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. İlan hakkında daha detaylı bilgi almak için Buraya Tıklayınız.