Üniversiteler personel alımı için ilana çıktı. Farklı 7 Üniversite bünyesindeki eksikliği gidermek üzere 259 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru için Bazı nitelikler aranmakta olup, En başta KPSS şartı gelmektedir. Adayların 2020 yılında yapılan KPSS'den lise için P94, Ön Lisans için P93 ve Lisans için p3 puan türünden en az 50 puan almış olmak şartı aranacak.

Ayrıca KPSS Şartı olmaksızın da personel alımları yapılacak. İlanları ve detaylarını sizlerle paylaşıyoruz.

Çukurova Üniversitesi 134 İşçi ve Memur Alımı İlanı:

Çukurova Üniversitesi iki farklı ilan yayımladı. İŞKUR İle işçi alımı yapacak. Öte yandan rektörlük ve Hastanesine sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek.

İŞKUR ile işçi alımları 40 kişilik kadro ile gerçekleştirilecek. Alımlar, 14 Tarım İşçisi, 2 Süt ve Süt Ürünleri İşlemecisi, 19 Beden İşçisi (Genel), 2 Şoför-Yük Taşıma, 2 Isıtma Ve Sıhhi Tesisatçı, 1 Tarım Alet Ve Makineleri Bakım Ve Onarımcısı şeklindedir. İş İlanı numaralarına ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Çukurova Üniversitesi İşçi alımı dışında da 99 sözleşmeli personel alımı ilanı yayımlamış olup kontenjanlar " 44 Hemşire, 1 Biyolog, 12 Sağlık Teknikeri, 2 Röntgen Teknisyeni, 2 Diğer Sağlık Personeli, 3 Sağlık Teknikeri, 13 Temizlik Personeli, 1 Şoför, 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi Alımı, 1 Aşçı, 9 Temizlik Yemekhane Servis Elemanı, 2 İnşaat personeli, 1 Bakım Onarım Personeli, 1 Usta Gemici " şeklinde olacaktır.Başvurular en geç 3 Ağustos 2022 tarihine kadar. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

Ege Üniversitesi 34 Personel Alımı İlanı:

Ege Üniversitesi rektörülüğüne 34 sözleşmeli personel alınacak. Alımlar, 2 Gemi Adamı (Usta Gemici), 17 Koruma ve Güvenlik Görevlisi, 2 Tekniker, 1 Gemi Adamı (Kaptan), 2 Büro Personeli, 2 Kütüphaneci, 6 Büro Personeli şeklinde olmak üzere34 sözleşmeli personel istihdam edilecektir. İlan hakkında detaylı bilgi için Buraya Tıklayınız.

İzmir Bakırçay Üniversitesi 1 Personel Alımı:

Üniversiteye 1 kişilik kadro ile Büro Personeli alımı gerçekleştirilecek. Lisans seviyesinde KPSSP43 puan türünden puan almış olmak şartı aranacak. Başvurular en geç 3 Ağustos 2022 tarihine kadar gerçekleştirilecek. İlan hakkında detaylı için Buraya Tıklayınız.

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi 37 Personel Alımı İlanı:

37 kişilik boş kadro ile sözleşmeli personel alımı yapılacak. En az lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar içerisinden memur alımı gerçekleştirilecek olup KPSS'den en az 65 puan alan adaylar başvuru yapabilecek. Alımlar, 6 Büro Personeli, 1 Diğer Sağlık Personeli, 13 Sağlık Teknikeri, 17 Destek Personeli kadrosunda gerçekleştirilecek. İlanın detayları için Buraya Tıklayınız.

Mardin Artuklu Üniversitesi 7 Öğretim Görevlisi Alım İlanı

Sabancı Üniversitesi 1 Öğretim Görevlisi Alım İlanı

Doğuş Üniversitesi 45 Personel Alımı İlanı